Лайм

Емма Антонюк заперечила слова Іво Бобула про заборону публікації скандального інтерв'ю

Журналістка прокоментувала ситуацію, що склалася

Днями журналістка Емма Антонюк випустила інтерв'ю з українським виконавцем Іво Бобулом, яке стало скандальним через висловлювання артиста стосовно жінок. 69-річний чоловік назвав їх "розбалуваними", "меркантильними" та такими, що "скачуть по ліжках у пошуках принців". Згодом артист заявив, що не давав дозволу на публікацію відео, однак журналістка заперечила його слова.

У коментарі виданню "Детектор медіа" Антонюк заявила, що Іво нічого не говорив про те, щоб не оприлюднювати відео. Як вона зазначає, про це він не обмовився й словом.

Емма АнтонюкФото: YouTube

"Я маю великий досвід роботи на телебаченні і дуже чутлива до таких моментів. Якби Іво Бобул озвучив мені заборону публікувати це інтерв’ю, я б запам’ятала. І консультувалася б із медіаюристами. Я з впевненістю можу хіба повторити: Іво Бобул у розмові зі мною не сказав ані слова про заборону публікації матеріалу", - пояснила детальніше ведуча.

Читайте також: Іво Бобул грубо розкритикував вокалістку Go_A, але фани не дали її образити - кажуть, співака "душить жаба".

Нагадаємо, інтерв’ю Емми Антонюк з Іво Бобулом вийшло на YouTube-каналі журналістки "Це ніхто не буде дивитись". 32-річна жінка запитала артиста про те, що він думає про стосунки і чому вчить 16-річного сина. У відповідь Бобул сказав слова, після яких в його сторону обрушилася хвиля критики за сексистські погляди:

"Жінки зараз розбалувані. Дуже багато хочуть від чоловіків. Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні в неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках, шукає принца. Треба поважати чоловіків, нам теж важко. Меркантильними стали жінки, дуже меркантильними. Багато жінок самотні і не розуміють чому - у них є все, але немає щастя. А тому, що треба подивитися на себе, подивитися, що ти наробила, що залишилася сама. Кого ти так образила. Не міг він, наприклад, шубу тобі дістати, і через цю шубу ти пішла до іншого".

Іво БобулФото: YouTube

Читайте на тему: Знежирені Сили України: мережу обурила блогерка, яка запустила марафон схуднення "ЗСУ".

Після того, як Емма не погодилася з думкою чоловіка, він вирішив перейти на особистості та поцікавитись, чому у 32-річної журналістки досі немає чоловіка та дітей.

Антонюк назвала це "сексистським маренням", після чого Бобул попросив "не мокати його в унітаз", не говорити "всяку херню" і вирішив піти з інтерв’ю.

В кінці ролика журналістка також опублікувала фрагмент телефонної розмови з виконавцем, під час якої він заявив, що це Емма "зробила його винним у цьому".

Іво (Іван) Бобул - український співак, композитор, педагог, народний артист України. Кандидат у народні депутати від політичної партії "Патріот" на парламентських виборах 2019 року.

Співак одружений учетверте. Разом із дружиною Наталією виховує 16-річного сина Данила, хрещеним батьком якого є другий президент України Леонід Кучма. Дружина молодша за 69-річного Бобула на 12 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil