Лайм

Брюса Вілліса побачили на публіці вперше після діагностики деменції: як виглядає актор

Про невиліковну хворобу зірки "Міцного горішка" стало відомо у лютому

Брюс Вілліс вперше з'явився на публіці після того, як сім'я повідомила про його невиліковний діагноз. У 67-річного актора, який раніше завершив кар'єру через афазію (розлад мовлення) виявили лобово-скроневу деменцію.

На фотографіях, опублікованих Daily Mail, актора "Міцного горішка" можна побачити з двома друзями в Санта-Моніці. Чоловіки спілкувалися та прогулювалися з покупками та кавою.

Лобно-скронева деменція вражає частки головного мозку, які відповідають за поведінку, вирішення проблем, планування, мовлення та емоції. Симптоми хвороби включають зміни особистості, нав'язливу поведінку та труднощі з мовленням.

"Хоча це болісно, отримати нарешті чіткий діагноз - це полегшення", - заявили його дружина Емма Хемінг, колишня дружина Демі Мур та п'ятеро дочок на веб-сайті Асоціації лобно-скроневої дегенерації.

Читайте також: Мозок атрофується: невролог прокоментувала невиліковний діагноз Брюса Вілліса.

Фото: instagram.com/emmahemingwillis/

Після оприлюднення діагнозу Вілліса, його рідні повідомляють фанатам новини про його здоров'я. Нещодавно 44-річна Хемінг поділилася, що зустрілася зі спеціалістом з деменції Тіпою Сноу і дізналася більше про те, як доглядати за своїм чоловіком.

"Емма проробила чудову роботу з надання правильної підтримки Брюсу. Його здібності змінилися, але вона створила місце, простір і життя, які забезпечують його тим, що потрібно, щоб жити добре. Лобова скронева деменція ніколи не буває простою, але при правильному програмуванні та підтримці дійсно можна продовжувати жити. Вітаємо Емму і всю їхню родину за дуже, дуже важку роботу та самовідданість. Це дійсно чудово!" - прокоментувала лікар.

Емма Хемінг та Брюс Вілліс у шлюбі з 2009 року, у них є двоє дочок - 8-річна Евелін та 10-річна Мейбл. Від шлюбу з Демі Мур у Вілліса народилося троє дочок: Румер (34 роки), Скаут (31 рік) та Таллула (29 років).

Новини партнерів

Читайте також

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця