Лайм

Знаю один інсайд: Анатолій Анатоліч розповів, чому повернув родину в Україну із Франції

Дружина та діти ведучого жили в Парижі, куди тікали від війни

Через місяць після початку російського вторгнення Анатолій Анатоліч вивіз до Франції дружину Юлу (Юлію Яцечко) та трьох дітей: 11-річну Алісу, 8-річну Лоліту та однорічного сина Ніла. Багатодітний батько час від часу виїжджав з України відвідати родину, і казав, що навесні планує забрати їх додому. Так і сталося.

На особистій сторінці в Instagram телеведучий опублікував кілька "сторіз", де показав дорогу сім'ї до Києва. Дружина Анатолія Анатоліча з мамою та молодшими дітьми з Парижа летіли до Варшави, потім пересіли на потяг. А телеведучий зі старшою Алісою їдуть із Франції машиною. Зупинившись у Львові, зірковий батько пояснив, чому вирішив повернути дружину та дітей в Україну.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Не хочу робити з цього шоу, але знаю, що позиція моєї родини для багатьох приклад. І я пишаюся своїми дітьми та їхніми життєвими поглядами. Для Аліси з Лолою повернення додому - неймовірне свято. Так і має бути для кожного. Мене запитують: "Може ти знаєш якісь інсайди, що вирішив повернути родину в Україну?". Слухайте, я знаю один інсайд, що Україна непереможна, потужна і все в наших руках. Оце мій єдиний інсайд, більше інсайдів я не знаю", - відповів шоумен.

Читайте на тему: Батька в житті не бачив: дружина Олега Сенцова вперше привезла в Україну їхнього сина.

Під час прогулянки Львовом донька Анатолія Анатоліча почула першу повітряну тривогу після повернення в Україну.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Телеведучий також показав, що вони з Алісою потрапили на церемонію прощання з українськими героями.

"Я пояснюю своїм дітям, що це найцінніше, що є в нас. Наші захисники віддають свої життя за країну, за українців, - розповідає Анатолій Анатоліч. - Дуже складно і боляче. Але ми маємо це знати і розуміти кожну хвилину. Що відбувається. Що кожен день за нашу свободу віддають життя".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня