Лайм

Я не заробляю, мені так само важко: Анатолій Анатоліч висловився про шоу-бізнес в період війни

"Я багато працюю, небагато заробляю, хоча міг би пробувати заробляли за кордоном"

Український телеведучий Анатолій Анатоліч, який нещодавно вкотре висміяв одеситку Регіну Тодоренко, цього разу поділився своїми роздумами стосовно шоу-бізнесу в період війни в Україні. Шоумен зізнався, що йому, як і всім зараз, важко, додавши, що переважна більшість знаменитостей об'єднала свої зусилля заради нашої спільної перемоги.

"Зараз весь шоу-бізнес об'єднаний для спільної перемоги. І це не геройство. Це єдиний спосіб нам всім вижити. Перемогти. Бо програш в цій війні означатиме зникнення нашої країни, яку ми любимо, в якій заробляємо (точніше заробляли), в якій працюємо і мріємо жити. Зрозуміло, після нашої спільної перемоги будуть розмови про те, хто більше зібрав, хто більше купив і хто більше концертів дав. Кому дали орден, а кому ні. Але то таке. Буде й буде", - написав Анатоліч у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Ведучив наголосив, що якщо раніше зірки отримували "бонуси" від своєї популярності у вигляді дорогих авто, нерухомості, відпочинку, нагород, то зараз ситуація відкрилася з іншої сторони. Анатоліч зазначив, що з приходом війни представники українського шоу-бізнесу відчули, що популярність - не тільки плюшки, а й величезна відповідальність.

Читайте також: Це непотріб: Анатолій Анатоліч агресивно висловився про Стужук, Тодоренко і Сєдокову.

"Але зараз так. Ти виступаєш, робиш відео для YouTube, для Instagram, ведеш аукціони, висвітлюєш, підтримуєш, допомагаєш, тощо.. А як може бути інакше? Зірки багато отримували від своєї популярності. Бенефіти, гонорари, дорогі авто, відпочинок по всьому світу, перельоти бізнесом, безкоштовні ресторани і кросівки", - висловився шоумен.

"А тепер всі лідери думок відчули, що популярність - не тільки плюшки, а й величезна відповідальність. І це ти відчуваєш, коли заходиш в магазин в місті Ізюм, і бачиш погляди людей, які щасливі, що ти з ними. Що ти не десь сховався, - продовжив ділитися своїми думками він. - Бути зі своїми людьми. Показувати що все буде добре. Разом плакати і разом радіти перемогам. Так і живемо".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Наостанок Анатоліч вирішив зізнатися своїм підписникам, що війна сильно вплинула на його фінансове становище. За словами ведучого, він і далі багато працює, але при цьому значно менше заробляє:

Читайте на тему: Ось чому нас не здолати: Анатолій Анатоліч показав швидку відбудову Києва після обстрілів.

"І ще одне. Не скажу за всіх, скажу за себе. Але знаю, що ситуація у багатьох схожа. Я не заробляю. Мені так само важко, як і вам. Я багато працюю, небагато заробляю, хоча міг би пробувати заробляли за кордоном. Але я продовжую робити те, що зараз роблю. І знаю чому зараз так. І приймаю це. Зароблю потім".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації