Лайм

Святослав Вакарчук в день народження покійного батька зворушив особистою історією

Знаменитість висловився у соцмережах

Український виконавець Святослав Вакарчук поділився спогадами про свого батька, життя якого обірвалося у квітні 2020 року. 6 березня Івану Вакарчуку могло б виповнитись 76 років, і з нагоди особливої дати люблячий син вшанував його пам’ять.

У своєму блозі в Instagram співак опублікував пост, у якому розповів, які слова рідної людини згадує найчастіше: "Цього дня був би день народження мого тата Івана Вакарчука. Завжди згадую його слова: "Як можеш чимось не займатись - не займайся. Роби лише те, чого не можеш не робити".

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Музикант також оприлюднив фото, зроблене під час поїздки на Донбас. "Саме тому зараз, тут. На Донбасі. З нашими захисниками і захисницями. Буду їздити сюди стільки, скільки потрібно. До Перемоги!" – йдеться в підписі до знімку.

Читайте також: Святослав Вакарчук показав зворушливе фото з мамою - в її перший день народження без чоловіка.

Шанувальники також вшанували пам’ять Івана Олександровича теплими словами. Ось деякі їхні коментарі: "Робити і здужати ворога!", "Вічна і світла пам'ять вашому батькові, Святослав, ваш батько був великою людиною, світла пам'ять...", "Уклін Вашому батькові, що виховав любов до Батьківщини, мужність і подарував уроджений талант. Сил вам! Перемоги!", "Чудові батьківські слова…", "Добра й світла пам'ять вашому батькові. Він залишив по собі безсмертний слід – виховав сина-патріота, справжню людину з великим серцем і широкою душею! Вам доброго здоров'я, витримки, злагоди в сім'ї". "Нехай з Богом спочиває. Він дуже багато зробив для освіти".

Іван ВакарчукФото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Нагадаємо, Іван Вакарчук - український фізик, політик і громадський діяч, міністр освіти і науки України (2007–2010 роки). Протягом 1990–2007 і 2010—2013 років був ректором Львівського університету імені Івана Франка.

Читайте на тему: Велика честь для нашої родини: Святослав Вакарчук у Львові відкрив вулицю імені свого батька.

В останні роки свого життя чоловік хворів. Його життя обірвалося у квітні 2020 року. Через карантинні обмеження, спричинені коронавірусом, прощання пройшло в родинному колі. Поховали Івана Вакарчука на Личаківському цвинтарі.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Був одружений. Дружина – Світлана - викладач фізики, доцент Львівського університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зеноновича Ґжицького. Пара виховала двох синів: старшого Святослава та молодшого Олега (підприємець).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном