Лайм

Олена Кравець заявила, що не повернеться в "Квартал 95": що стало причиною

Акторка пробує себе в іншій творчій галузі

Олена Кравець не з'являється у нових концертах "Кварталу 95" з грудня минулого року. Українська акторка взяла паузу у кар'єрі, щоб мати можливість зайнятися власним здоров'ям. За цей час артистка багато чого переосмислила, у тому числі й свою подальшу участь у гумористичному шоу.

В інтерв'ю ЖВЛ Клена Кравець заявила, що не повернеться в "Квартал 95". Цьому проекту акторка віддала 25 років, але тепер вона хоче реалізуватись як ведуча власного шоу.

Фото: instagram.com/lennykravets

"Ти просто розумієш, що хочеться йти далі. Дуже хочеться спробувати. У мене немає меж вдячності долі, Богові, цим людям, кожному в "Кварталі". Я вдячна за найкращі роки свого життя", - сказала Олена.

І хоча з "кварталівцями" Кравець зараз бачиться рідко, вона наголошує, що вони назавжди залишаться рідними людьми.

"Відчуття певної спорідненості за всі ці роки, її вже не вирубаєш сокирою. Все одно ці всі люди, яких ти знаєш з дитинства. Я дуже сподіваюся на їхнє розуміння, що вони не дуже ображені на мене", - сказала Олена.

Читайте також: Гуморист "Кварталу" Юрій Великий показав пародію на Кадирова та його "трофейний" пістолет: відео.

Новою главою у кар'єрі артистки стало ток-шоу "Тихий вечір із Оленою Кравець", яке виходить на телеканалі "Дом". Гостями авторського проекту Кравець стають артисти, політики, військові та волонтери. Під час ефіру зіркові гості та звичайні українці діляться знаковими історіями зі свого життя.

Фото: instagram.com/lennykravets

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували