Лайм

З чоловіком та донькою: Антоніна Паперна засвітилася на заході у Москві

Старша дочка Сумської продовжує мовчати про війну в рідній Україні

Антоніна Паперна, старша донька української акторки Ольги Сумської, продовжує жити в РФ та відвідувати різні заходи в країні-агресорці. 32-річна акторка разом із цивільним чоловіком-росіянином та п’ятирічною донькою Євою сходили на прем’єру мультфільму в Москві.

Відповідне фото опублікував у Instagram обранець українки – російський актор Володимир Яглич. Якщо раніше Паперна мовчала та прийняла рішення зникнути з соціальних мереж, то тепер вирішила продемонструвати свою позицію громадськості.

Фото: instagram.com/yaglych

У той час Ольга Сумська не приховує, що важко переживає розлуку з донькою та онуками, які, за словами зірки, не мають можливості покинути країну-терористку. В одному із інтерв’ю акторка говорила, що не бачила рідних людей вже більше року.

Читайте на тему: Я їх не бачила вже рік: Ольга Сумська не стримала сліз через онуків і доньку в Росії.

Також Сумська розповідала, що по телефону читає своїм онукам казки українською. "У них няня з Харкова. Вона теж читає. Так що ми надолужуємо хоча б так", - зазначала зірка.

Фото: instagram.com/yaglych

Нагадаємо, Антоніна Паперна – акторка, старша донька Ольги Сумської. Вже понад 6 років зустрічається з російським актором Володимиром Ягличем. Пара виховує двох дітей – дочку та сина.

Після 24 лютого 2022 Паперна обрала мовчання та прийняла рішення залишитися в Росії. Ольга Сумська коментувала ситуацію, що склалася, наступним чином:

"Там інше інформаційне поле, воно страшне... Мені пишуть колеги, нехай кидає все, нехай їде. Ну чорт знає що. Тільки виїхати з двома маленькими дітьми, повірте, це дуже складно, практично неможливо. Вона в декреті. Залишити свій будинок - ну як це... якби була така можливість, вона б це зробила. Поки такої можливості немає".

Фото: instagram.com/tony__pepper

Також Сумьска пояснювала, чому не буде виправдовуватися перед українцями за свою доньку та її дії:

"Ситуація, коли я начебто мала виправдовуватися, я не робитиму цього. Тому що я не маю права виправдовуватися перед українцями за свою дочку, перед згорьованими матерями, які втратили своїх дітей, своїх чоловіків, своїх близьких, свої будинки, свої міста. Я не маю на це права і я не буду це робити. Але та тотальна залежність, яка сьогодні є там і воно не зрушиться поки що. Тому що крок вліво, крок вправо і все".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців