Лайм

Monatik вирішив перекласти свої російськомовні хіти: як звучить УВЛІУВТ українською

Співак змінив свою думку

З початком повномасштабного вторгнення РФ багато артистів переклали свої пісні українською. До цих музикантів приєднався Monatik, який раніше заявляв, що не змінюватиме свій російськомовний репертуар.

"Коли казав, що не будеш перекладати свої пісні, але варто було спробувати і не можеш зупинитись. Працюємо на улюбленій студії в Києві. Всім гарного та спокійного дня", - написав співак в Instagam і показав уривок свого хіта УВЛІУВТ українською.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmytro Monatik (@monatik_official)


Шанувальники із захопленням відреагували та написали, що тепер чекають на альбом із перекладеними піснями.

"Я плакатиму від щастя, якщо з'явиться альбом із перекладеними піснями", "Кайф, коли в пісні є душа, то звучатиме. І так ще краще. Дякую, що наважилися", "Як красиво, обов'язково треба випускати", "Супер! Українською звучить ще більш милозвучно і як би ближче до серця. Це щось", "Ми будемо це слухати із захопленням", "Ніби й не було російського виконання", - пишуть коментатори.

Читайте також: Українська народна пісня - велика сила: Дорофєєва чуттєво переспіла "Цвіте терен".

Фото: instagram.com/monatik_official

Ще кілька місяців тому Monatik говорив, що не перекладатиме своїх російськомовних хітів українською. Співак пояснював це тим, що вони були написані "в той час" і подарували аудиторії гарні емоції. А зараз треба створювати нове, а не міняти старе.

"Я не перекладатиму свої пісні. Вони були написані тоді, в той час, і вони подарували безліч хороших, правильних емоцій. Там пісні про мрії, про надію, про світле майбутнє. Сьогодні витрачати час на минуле не варто, на мій погляд. Потрібно витрачати час на майбутнє та створювати щось нове, – заявляв артист в інтерв'ю Славі Дьоміну.

При цьому на благодійних концертах своїх старих хітів Monatik не виконує, хоча його й просять про це шанувальники.

  • У липні Monatik випустив міні-альбом "ART Оборона", написаний під час війни. До нового EP артиста увійшли 9 треків, сім із яких україномовні та два російською мовою, в яких співак звертається до росіян та "мовчунів".
  • Раніше Monatik розповів, де його застала війна і чому він не пішов на фронт.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків