Лайм

Дуже багато запитань: колишня Остапчука відповіла, кому дістанеться недобудований дім під Києвом

Екс-подружжя поки не обговорювали поділ майна

У вересні 2021 року Володимир Остапчук та Христина Горняк почали будівництво дому мрії. Заїхати до двоповерхового котеджу під Києвом подружжя планувало у 2022 році, але їхнім планам не судилося збутися. Телеведучий та нотаріус розлучилися, а ремонт житла "поставили на паузу".

Спілкуючись із підписниками в Instagram блогерка зізналася, що отримує багато запитань щодо їхнього недобудованого з колишнім чоловіком дому. Христина вирішила відповісти, кому дістанеться нерухомість після розлучення.

Фото: instagram.com/kristygor

"Дуже багато запитань про будинок. Не маю що на них відповісти. Ми нічого не вирішували, будиночок гарненький стоїть собі на сонечку. Для мене це наразі не є дуже нагальним питанням, але взагалі будь-яке майно, яке набуте подружжям, є спільним", - відповіла нотаріус.

Читайте також: Бажаю йому щастя: Христина Горняк відповіла на чутки про новий шлюб Остапчука.

Христина та Володимир придбали нерухомість у котеджному містечку Золоче під Києвом, де вартість типових проектів стартує від 7,8 млн грн. Колишнє подружжя з радістю ділилися з підписниками процесом будівництва , ремонту та мріяли якнайшвидше в нього заселитися. Але потім сталася війна та розлучення.

Фото: instagram.com/kristygor

Після деокупації Київщини стало відомо, що будинок Остапчуків не постраждав. Пара планувала добудувати його попри війну.

"Нашому будинку - бути! Ми працюємо в Україні, робимо бізнес в Україні, волонтеримо для українців і вже знаємо – майбутнє за мирною Україною. Саме тому ми вирішили наш дім добудувати, а ремонт - доробити", - заявляв телеведучий у липні 2022-го.

Христина у свою чергу робила фото на подвір'ї, в якому планувала знімати свої досягнення у садівництві та сидіти на терасі з філіжанкою кави. "Ми так мріємо про наш будиночок, що віра в ЗСУ, та нашу перемогу стає ще сильнішою щодня!", - писала тоді блогерка.

Фото: instagram.com/kristygor

Після перших чуток про роман Остапчука з журналісткою Катериною Полтавською, Христина розповіла у своєму блозі, що ремонт у будинку припинено. Інших подробиць вона тоді не повідомила.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту