Лайм

Чекаємо суду: Даша Квіткова підтвердила, що офіційно розлучається з Нікітою Добриніним

Дівчина зізналася, що вже давно не носить обручку

Блогерка та переможниця "Холостяка-9" Даша Квіткова, яка у січні оголосила про розставання з Нікітою Добриніним, у соціальних мережах висловилася щодо їхнього офіційного розлучення. Вона розповіла, що процес вже розпочато і обоє чекають суду.

"На моїй правій руці вже дуже давно немає обручок з весілля. Розлучення триває. Ми у процесі. Чекаємо суду", - йдеться в Instagram-stories дівчини.

Фото: instagram.com/stories/kvittkova

Незважаючи на розлучення з чоловіком, Квіткова наголосила, що Нікіта бачить сина, коли хоче, оскільки їхнє розставання не має ніякого відношення до Лева: "Ніяких граней. Батько бачить сина тоді, коли хоче. Щоб між нами не було, це дитини не стосується".

Фото: instagram.com/stories/kvittkova

Читайте також: Даша Квіткова розповіла про військового, який дарує їй розкішні букети: фото.

Крім того, висловилася колишня обраниця Добриніна і про довіру у стосунках:

"Якщо людина не дає ніяких приводів і я бачу нейтральну реакцію до дівчат, які можуть залицятися, то навіщо ревнувати? Зазвичай, коли дівчата починали залицятися, я просто показувала їм, що я це бачу. Бачу і не панікую. Може мені так пощастило, що не ставили під сумнів мою довіру, і я ще ніколи не влаштовувала скандалів, істерик і т. д. Ну, а якщо щось побачу зі сторони чоловіка, я просто вийду на розмову, щоб розставити всі крапки над "і". Я за чесність у стосунках".

Фото: instagram.com/stories/kvittkova

Нагадаємо, наприкінці січня Даша Квіткова та Нікіта Добринін зробили спільну заяву в соцмережах про те, що вони більше не разом. Після чого блогерка дала інтерв'ю Маші Єфросиніній, де розповіла, що у їхніх стосунках було багато прихованих проблем та конфліктів. Пара була у шлюбі 2,5 роки.

Фото: instagram.com/kvittkova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також