Лайм

Ці гойдалки мені не цікаві більше: Даша Квіткова відповіла, чи пішла б знову на "Холостяка"

Переможниця 9 сезону поставила крапку у питанні повторної участі у реаліті

Даша Квіткова стала популярною після участі у 9 сезоні шоу "Холостяк" з Нікітою Добриніним. Дівчина стала переможницею, збудувала з головним героєм сім'ю, за життям якої спостерігали майже два мільйони підписників її Instagram. Після розставання з чоловіком блогерку стали закидати запитаннями, чи хотіла б вона знову спробувати зустріти кохання на реаліті-шоу.

Спілкуючись із підписниками свого блогу, Даша зізналася, що не хоче повторювати досвід участі в шоу "Холостяк". "Як досвід - так, круто. Але, чесно, я більше не хочу, щоб обирали між мною і ще іншими варіантами. Я - стовідсоткове так. А ось ці гойдалки мені не цікаві більше", - заявила Квіткова в "сторіз"

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Даша Квіткова розповіла про військового, який дарує їй розкішні букети: фото.

Щодо жіночої версії шоу, де обирає дівчина, то і цей проект Даші не цікавий. "З приводу "Холостячки", то також ні. Тому що вони просто не знайдуть стільки чоловіків, які б мене дійсно зацікавили і вивезли мене", - жартує Квіткова.

Підписники також спитали, як вона ставиться до шоу "СуперМама". Даша та Нікіта виховують однорічного сина Лева.

"СуперМама ні, бо я не хочу нікому і нічого доводити. Мені не потрібно самостверджуватись. Я не ідеальна і не прагну нею бути. Просто знаю, що для свого сина я найкраща і мені цього достатньо", - сказала блогерка.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, що 21 січня 2023 року Даша Квіткова та Нікіта Добринін зробили спільну заяву в соцмережах про те, що вони більше не разом. Після чого блогерка дала інтерв'ю Маші Єфросиніній, де розповіла, що у їхніх стосунках із чоловіком було багато прихованих проблем та конфліктів. Пара була у шлюбі 2,5 роки.

Читайте також: Приїздить додому, коли хоче: Даша Квіткова розповіла про стосунки з Нікітою Добриніним.

Фото: instagram.com/kvittkova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil