Лайм

Даша Квіткова розповіла про військового, який дарує їй розкішні букети: фото

Блогерка спілкується із захисником України

У січні Даша Квіткова оголосила, що вони з Нікітою Добриніним розлучаються після 2,5 років шлюбу. Молоді батьки не стали вдаватися в подробиці щодо свої проблем, тому багато хто вирішив, що з їхнього боку це лише піар. Однак через місяць пара не поспішає сходитися. Більше того, в Instagram-історіях Квіткова розповіла про шанувальника, який дарує їй красиві букети.

Вперше Дарія показала приємний подарунок після Дня закоханих, 17 лютого. Квіти затрималися через проблеми зі зв'язком, які виникли у дарувальника.

Фото: instagram.com/kvittkova/

"З моїм менеджером зв'язався військовий і попросив передати мені букет за мої щоденні донати. Я не знаю хто Ви, але я неймовірно Вам вдячна! - написала щаслива Квіткова. - Це дуже-дуже приємно! І я безмежно вдячна, що Ви стоїте на варті нашої країни".

Тепер блогерка зізналася, що шанувальник уже розкрив свою особу.

"Це був військовий, його звуть Богдан. Він воює вже не перший місяць, і я неймовірно вдячна. Він бачив мої донати і вирішив зробити мені приємно. І ми зараз підтримуємо зв'язок", - розповіла дівчина. При цьому вона зазначила, що "закохана у себе саму".

Читайте також: Приїжджає додому, коли хоче: Даша Квіткова розповіла про стосунки з Нікітою Добриніним.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Нагадаємо, що раніше Квіткова була дуже вражена подарунком військового і дала пораду всім своїм підписницям.

"Військовий перебуває зараз на фронті. Там відбувається просто ж*па, я навіть уявити не можу яка. Там немає взагалі зв'язку. Він на передовий, але захотів зробити приємно і зробив, - пояснила вона своє захоплення. - Я просто ще раз переконуюсь, що, якщо чоловік хоче, що б не відбувалося, як би він себе не почував, він це зробить. Але якщо бажання немає, то його немає. Звертайте увагу на тих чоловіків, які вами цікавляться, роблять вам приємно, про вас думають".

Новини партнерів

Читайте також