Лайм

Сукня українського бренду Lever Couture стала мемом на "Оскарі-2023": фото

Вбрання надовго запам'ятається всім присутнім і не тільки

Хіп-хоп виконавиця Tems на церемонію вручення нагород премії "Оскар-2023" прийшла у авангардній сукні з каптуром від українського бренду Lever Couture. Пишне вбрання не залишилося поза увагою, однак воно також стало причиною для численних жартів у мережі. А все тому, що об’ємні деталі одягу закрили огляд в залі іншим глядачам, особливо "постраждали" ті, хто сидів позаду артистки.

"З моєю вдачею, я б отримав квитки на "Оскар", а потім сидів би прямо за жінкою, яка вдягла ту гігантську білу вуаль", - написав у Twitter американський актор Марк Хемілл.

Фото: twitter.com/MarkHamill

У коментарях під дописом користувачі мережі стали залишати свої думки та меми стосовно цієї ситуації. Ось що вони пишуть:

"Є кілька людей, які бажають, щоб їм пощастило. Ви не отримали квитки. Це все тому, що вони застрягли у каптурі", "Це, звісно, чудово, але мені цікаво, що робили люди, які сиділи позаду неї?", "Цього вечора Tems буквально номінували на "Оскар". Прошу проявити до неї повагу", "Я побачив, що повинні бути обмеження. Чесно", "Мені шкода людей, які стоять за нею", "Буквально на кожному концерті, який я коли-небудь відвідував", "Я думав, що ми просто бачимо думки хлопця попереду", "Точно мої думки! Така неповага до людей, які сидять за нею!".

Фото: twitter

Фото: twitter

Фото: twitter

Фото: twitter

Фото: twitter

Фото: twitter

Читайте також: Топ-10 вражаючих суконь на червоній доріжці "Оскара": як виглядали зірки.

Незважаючи на ситуацію, в якій опинилася нігерійська співачка через вибір вбрання, вигляд вона мала приголомшливий. Tems позувала на червоній дорожці у білій, майже повітряній сукні з об’ємним шлейфом та вставкою, яка огортає голову, ніби капюшон. Свій образ зірка доповнила босоніжками на підборах з блискітками. Волосся вона зачесала у високий пучок та довершила аутфіт сережками, браслетом та перстнями.

Співачка Tems Фото: Getty Images

Нагадаємо, засновницею відомого українського бренду Lever Couture є дизайнерка Lesya Verlingieri. Ця марка доволі давно користується популярністю серед світових знаменитостей. Раніше в одязі українського виробництва можна було побачити голлівудську акторку Мілу Йовович, німецьку модель Гайді Клум, українську співачку Тіну Кароль та багатьох інших.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що стало з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя у США

Де під час повномасштабної війни в Україні живе український актор Дмитро Ступка, онук Богдана Ступки та син Остапа Ступки

Зірка "Просто Надії" розповіла про колишнього чоловіка-росіянина, який підтримує війну

Актриса із серіалу "Просто Надія" Зоряна Марченко відповіла, чи спілкується зараз із чоловіком-путіністом Олександром Ведменським

Спартак Суббота оголосив про заручини: хто стала обраницею скандального "психотерапевта"

Скандальний "психотерапевт" Спартак Субота повідомив, що одружується вдруге і показав свою наречену