Лайм

Топ-10 вражаючих суконь на червоній доріжці "Оскара": як виглядали зірки

Фотографії знаменитостей на церемонії вручення премій Американської кіноакадемії

Оскарівські перегони-2023 завершилися врученням нагород та тріумфом фільму "Все завжди і водночас", який отримав 7 нагород з 11 номінацій. Не обійшлася без скандалів: у той час, як Володимиру Зеленському не дозволили звернутися до аудиторії через "аполітичність премії", "Оскар" за найкращий документальний фільм вручили стрічці про Олексія Навального. Більше того, родину російського політика покликали на сцену та дозволили висловитися про те, що "Росія має стати вільною".

Як би там не було, церемонія традиційно привернула до себе багато уваги, як і гості червоної доріжки. Публікуємо фото найкрасивіших суконь, що носили знаменитості.

Сальма Хаєк

Сальма Хаєк прийшла на церемонію в яскраво-помаранчевій сукні з паєтками від Gucci. Увагу привертає унікальний колір, який на кожному знімку виглядає по-різному. На червоній доріжці актриса з'явилася не одна, а разом із своєю 15-річною дочкою Валентиною. У червоній сукні без бретелів та з модною укладкою дівчина виглядала дуже дорослою.

Фото: Getty Images

Кара Делевінь

У 2022 році Кару Делевінь часто фотографували у неприємному вигляді через проблеми з алкоголем та наркотиками. Схоже, актриса та модель змогла подолати кризу. На "Оскар-2023" вона прибула у сукні Elie Saab глибокого червоного кольору. Його ключові фішки – високий розріз та пишна троянда на плечі. Знаменитість вирізнялася серед гостей, нагадуючи, що вона не просто модниця, а справжня супермодель.

Читайте також: Хто отримав "Оскар-2023": повний перелік переможців кінопремії.

Фото: Getty Images

Tems

Хіп-хоп співачка Tems була одягнена в авангардну версію сукні з каптуром від українського бренду Lever Couture: вбрання огорнуло її, як цівка диму. Втім, не обійшлося і без курйозів: користувачі мережі дуже співчували гостям "Оскара", які сиділи за Tems у залі, адже пишний каптур закривав весь огляд.

Фото: Getty Images

Кейт Бланшетт

Кейт Бланшетт – справжня ікона стилю, і ще раз це довела. Вона з'явилася на церемонії в сукні Louis Vuitton з вінтажним бархатистим топом глибокого блакитного кольору і шовковою спідницею.

Фото: Getty Images

Мішель Єо

Лауретка "Оскара" за найкращу жіночу роль Мішель Єо обрала для церемонії сукню Dior Couture, яка виглядала як м'яка білосніжна хмаринка. Доповнювала образ дорогоцінна пов'язка на голову, схожа на тіару.

Читайте також: Переможці "Оскара" станцювали на сцені на тлі декорацій Маріїнського палацу: відео.

Фото: Getty Images

Ріанна

Ріанна готується стати мамою вдруге, і наголосила на своєму статусі за допомогою оригінальної сукні Alaia шоколадного кольору. Її відрізнив шкіряний ліф і спідниця з розрізами на стегнах і довгим шлейфом.

Фото: Getty Images

Леді Гага

Чорна сукня Леді Гаги зовсім недавно з'явилася на подіумі під час показу Versace осінь-зима 2023. Співачка та актриса виглядала в ній чудово, і її індивідуальність сяяла в цьому образі без зайвих деталей та імпозантності.

Читайте також: Леді Гага знялася у рекламі шампанського у розкішній сукні українського бренду: фото та відео.

Фото: Getty Images

Ніколь Кідман

Ніколь Кідман продемонструвала спокусливий образ на "Оскар-2023". Актриса обрала чорну вузьку сукню Armani Privé з великими трояндами на стегні та плечі.

Фото: Getty Images

Мала Юсфузай

Активістка Малала Юсафзай дебютувала на "Оскарі" як виконавча продюсерка короткометражного фільму "Незнайомець біля воріт". Для свого виходу вона обрала сріблясту сукню з капюшоном та паєтками від Ralph Lauren.

Фото: Getty Images

Мішель Вільямс

Мішель Вільямс була схожа на ніжну наречену в білій сукні Chanel зі невагомою прозорою накидкою. Вбрання було прикрашене сріблястим камінням, а особливою родзинкою образу стала яскраво-червона помада та дорогоцінне кольє.

Фото: Getty Images

  • Також почитайте, які світові зірки з'явилися у сукнях українського бренду FROLOV. Марка була створена дизайнером у 2015 році.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков