Лайм

Леді Гага знялася в рекламі шампанського в розкішній сукні українського бренду: фото і відео

Вбрання було створено в тандемі з японо-італійським дизайнером

Американська співачка Леді Гага, яка раніше прямо зі сцени висміяла росіян, знялася у рекламному ролику виробника шампанського Dom Perignon. Над його створенням працював відомий французький режисер і музикант Йоанн Лемуан (Woodkid). У відео артистка постала у ніжній шовковій сукні від українського бренду Lever Couture.

Відомо, що засновницею марки є дизайнерка Lesya Verlingieri, а створити унікальне вбрання для Гаги допоміг японо-італійський дизайнер Нікола Формічетті. Ролик тривалістю півтори хвилини вже оприлюднили на YouTube-каналі марки Dom Perignon.

Фото: instagram.com/lever_couture

"Сукня на замовлення для Леді Гаги, модна тенденція Ніколи Формічетті. Ми досі не можемо повірити, що пройшло 12 років з моменту нашої першої співпраці з японо-італійським дизайнером та цією співачкою. Таке враження, що тільки вчора ми працювали над нашим першим проектом. Озираючись назад, нашу команду переповнює почуття вдячності до Ніколі за довіру та підтримку. Він - неймовірно талановита людина, і нам неймовірно пощастило, що у нас є можливість співпрацювати з ним протягом багатьох років. Цей досвід має глибокий вплив на усіх причетних до нашої команди – як професійний, так і особистий. Ми завжди будемо це цінувати," - прокоментували ситуацію представники бренду Lever Couture в Instagram.

Фото: instagram.com/lever_couture

Фото: instagram.com/lever_couture

Читайте також: Топ-7 суконь українських дизайнерів, які світові зірки вдягали на червону доріжку у 2022 році: фото.

Даний український бренд доволі давно користується популярністю серед світових знаменитостей. Раніше в одязі від Lever Couture можна було побачити голлівудську акторку Мілу Йовович, німецьку модель Гайді Клум, українську співачку Тіну Кароль та багатьох інших.

Фото: instagram.com/lever_couture

Фото: instagram.com/lever_couture

Що стосується рекламного відео, то Woodkid написав музику до нього, а бельгійський танцівник Сіді Ларбі Черкауї поставив хореографію. Також відомо, що ролик частково знімали в бенедиктинському абатстві у французькому селищі Овілле, яке мало ключовий вплив на розвиток шампанського протягом століть.

Woodkid працював над зйомкою кліпів для низки зірок зі світовими іменами. У списку: Кеті Перрі, Тейлор Свіфт, Лана Дель Рей, Moby та інші. Остання робота Woodkid у якості музиканта - мініальбом Warm Core (2021) та колекція композицій, включаючи перевидання пісні Iron, яка вперше була випущена у 2011 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита