RU  UA

Дізнатися

Сальма Хаєк привела 15-річну доньку Валентину на "Оскар-2023": фото з червоної доріжки

Сім'я позувала у вбраннях від Gucci

Відома мексиканська та американська акторка Сальма Хаєк на цьогорічну премію нагородження "Оскар" прийшла разом зі своєю 15-річною донькою Валентиною. Обидві обрали брендові червоні сукні, які доповнили маленькими сумочками.

Хаєк постала на заході у обтислому ефектному вбранні з помітним вирізом у зоні декольте. Одяг по всій довжині був оздоблений паєтками, а низ сукні - об'ємними деталями у вигляді мішури. Сукню від Gucci знаменитість підкреслила клатчем золотого кольору, стильною зачіскою та приємним відтінком лілової помади. Про це розповідає видання Page Six.

Фото: Getty Images

Що стосується Валентини, то на церемонії вона з’явилася у яскраво-червоній сукні без бретелей. Вбрання має пишну спідницю з помітними акцентами з тюлю в самому низу.

Читайте також: Фільм "Все завжди і водночас" став тріумфатором "Оскара-2023": що про нього відомо.

Дівчина обрала таку ж зачіску, як і її зіркова мама – об’ємні локони по всій довжині. Завершили святковий образ срібляста сумочка від марки Gucci, аксесуари та виразний макіяж.

Хаєк з донькою позують з Педро Паскалем і Хав'єрою БальмаседаФото: instagram.com/yahoostyleca

Це вже не вперше Валентина приєднується до мами на гучних заходах. Раніше вони разом відвідали показ Gucci під час Міланського тижня моди, і тоді для виходу у світ обрали красиві відтінки синього.

Валентина-Палома Піно народилася у стосунках Хаєк з французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно. Офіційно пара зареєструвала шлюб вже після народження доньки - 14 лютого 2009 року. 25 квітня того ж року закохані провели церемонію одруження повторно в старовинному оперному театрі Ла Феніче у Венеції.

  • Нагадаємо, мережу обурила позиція продюсера премії "Оскар" щодо підтримки України і промови Зеленського. Дискусія спалахнула після того, як президенту нашої країни не дали виступити на церемонії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии