Лайм

Зірка фільмів "Джон Вік" Ленс Реддік помер у віці 60 років

Він зіграв у всіх чотирьох частинах франшизи

Американський актор Ленс Реддік, який зіграв у серії фільмів "Джон Вік", помер у віці 60 років. Він був знайдений мертвим вранці 17 березня у своєму домі в Лос-Анджелесі.

Першим трагічну новину повідомило видання TMZ, згодом цю інформацію підтвердили Variety представники актора. Точна причина смерті Реддіка наразі невідома, але джерела у правоохоронних органах кажуть, що смерть "виглядає природною".

Ленс Реддік Фото: Getty Images

Трагедія стала цілковитою несподіванкою для багатьох. Наступного тижня Ленс Реддік запланував кілька заходів, адже 24 березня на екрани виходить фільм "Джон Вік 4", де він знову грає консьєржа Харона.

Читайте також: Актор "Термінатора " Ерл Боен помер у віці 81 рік.

Смерть Ленса Реддіка у спільній заяві прокоментували режисер "Джона Віка" Чад Стахелскі та виконавець головної ролі Кіану Рівз.

"Ми глибоко засмучені і вражені смертю нашого улюбленого друга та колеги Ленса Реддіка. Він був неперевершеним професіоналом, працювати з ним було одне задоволення. Ми висловлюємо любов і молимося разом з його дружиною Стефані, його дітьми, сім'єю та друзями. Ми присвячуємо фільм його світлій пам'яті. Нам дуже не вистачатиме його", - сказали вони Variety.

Кіану Рівз та Ленс Реддік Фото: Getty Images

У актора залишилися дружина Стефані та діти Івонн Ніколь Реддік та Крістофер Реддік.

Ленс Реддік відомий також роллю в серіалах "Прослуховування" та "Обитель Зла. Нескінченна темрява". За свою майже 30-річну кар'єру актор також з'являвся у фільмах "Залишитися живими", "CSI: Місце злочину Майамі", "Американська історія жахів: Шабаш", "Чорний список", "Одна ніч у Майамі", "Падіння ангела" і "Годзілла проти Конга".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня