Лайм

"Достойна" відповідь на приїзд Орландо Блума: Бєдняков висміяв візит Джигурди до Волновахи

Шоумен влучно пожартував на цю тему

Російський актор українського походження Микита Джигурда навідався до окупованої РФ Волновахи. Там він зачитав свої "патріотичні віршики", а також розповів про любов до країни-терористки.

Шоумен похвалився тим, що нібито відвідав Вугледарський напрям. Він виконував пісні, поскаржився на відсутність світла, а також намагався похизуватися перед присутніми своєю "сміливістю".

Фото: instagram.com

Візит пропагандиста та в цілому його поведінку вже встиг прокоментувати український телеведучий Андрій Бєдняков. У своєму блозі в Instagram він оприлюднив stories у якому поділився своєю думкою з приводу ситуації, що склалася. "Черговий дов**йоб приїхав до української Волновахи. Потримав гранати, порозповідав вірші. Нікіта Джигурда про "ранкову пухлину" вєщаєт", - зазначив шоумен.

Бєдняков також влучно висміяв росіян, адже поки до нашої країни приїжджає американський актор Орландо Блум, країна-окупант Росія в цей час запрошує на окуповані українські території так звану "гідну заміну" зірці Голлівуду. "Вирішили "достойно" відповісти на приїзд Орландо Блума", - підсумував ведучий.

Фото: instagram.com/biedniakov

Читайте на тему: Джигурда викликав на бій російського пропагандиста та отримав відповідь.

Політичні погляди Джигурди завжди відрізнялися своєю суперечливистю: він підтримував як Майдан, так і сепаратистів ДНР. Однак вже після 2014 року чоловік остаточно став на бік Росії та перебрався туди жити.

9 березня 2017 року отримав паспорт громадянина ДНР. Під час церемонії вручення паспорта Джигурда сказав: "Я пишаюся тим, що став громадянином ДНР". 13 березня він заявив в своєму Instagram, що має намір представляти ДНР на конкурсі "Євробачення" і що голова Народної ради "ДНР" Денис Пушилін схвалив цю ідею.

14 березня указом ватажка "ДНР" Олександра Захарченка Джигурда був позбавлений громадянства, через п'ять днів після його отримання. За словами Захарченка, паспорт ДНР був виданий Джигурді помилково.

Фото: instagram.com

9 грудня 2022 року з'явилася інформація, що Микита Джигурда отримав російське громадянство за спрощеною процедурою як громадянин України.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Сергій Танчинець зустрічається зі своєю піарницею Юліаною Корецькою - дівчина підтвердила стосунки з відомим виконавцем - фото

Чи можуть українці голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2024": це треба знати

Другий півфінал Євробачення 2024 відбудеться 9 травня - чи може голосувати у цій частині шоу Україна - подробиці