Лайм

Штучний інтелект переодягнув світових зірок в український етнічний одяг: фото

Результат приємно здивував не всіх

У мережі показали фото світових зірок, які були створені штучним інтелектом. Репер Емінем, співачка Емі Вайнгауз, музикант Оззі Осборн, виконавиця Леді Гага та інші після такого експерименту з’явилися в українському етнічному одязі.

Серію кадрів на своїй сторінці у Facebook опублікувало "Слух медіа". Серед інших знаменитостей зі світовими іменами – артист Снуп Догг, співачка Лана Дель Рей, рок-музикант Елтон Джон, виконавець Ед Ширан, репер 50 Cent та співак Гаррі Стайлс.

ЕмінемФото: facebook.com/slukh.media

Емі ВайнгаузФото: facebook.com/slukh.media

"Як би виглядали світові артисти, якби були українцями? Ми запитались у штучного інтелекта. Такі козаки й козачки, хоч гопака з ними танцюй…", - зазначили автори публікації.

Читайте також: У серіалі СТБ обличчя актора-росіянина замінили діпфейком українця: деталі скандалу.

Елтон ДжонФото: facebook.com/slukh.media

Лана Дель РейФото: facebook.com/slukh.media

Леді ГагаФото: facebook.com/slukh.media

Деякі користувачі мережі вже встигли прокоментувати результат роботи штучного інтелекту. Опубліковані фото сподобалися не всім. Ось що пишуть українці з цього приводу:

"В цілому зрозуміло. Штучний інтелект мислить стереотипно", "Але світові артисти не українці!", "Для того, щоб бути українцем - обов'язково одягти вишиванку?", "Сер Елтон Джон просто супер!", "Оззік і Елтон Джон – топ", "Ну, і Ланочка просто чарівна", "Емі наче Кармеліта", "50 Cent як вуйко Петро після буряків", "Найкращий українець тут Снуп Догг. Хоча дуже люблю Еммі", "Так, стоп. А вони шо, не так вдома вдягаються?".

Снуп ДоггФото: facebook.com/slukh.media

Ед ШиранФото: facebook.com/slukh.media

Оззі ОсборнФото: facebook.com/slukh.media

"Клас, їм личить бути українцями", "Та не тягнуть вони до українців", "Якби виглядали українські артисти якби були українцями?", "Що там робить Катя Бужинська?", "Ед Ширан виглядає як Валерій Сараула з шоу "Паралельний світ", "Орест Озбронюк", "Навіть штучний інтелект розуміє різницю між етнічним українським одягом та шароварами".

50 CentФото: facebook.com/slukh.media

Гаррі СтайлсФото: facebook.com/slukh.media

  • Нагадаємо, за допомогою технології штучного інтелекту Midjourney, яка генерує картинки за текстовими описами, ілюстратори створили календар, присвячений боротьбі проти країни-агресора. Подивіться, як він виглядає.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо