Лайм

Остап Ступка влаштував ДТП у Києві - ЗМІ повідомляють, що актор був напідпитку

Постраждалий перебуває в лікарні

Увечері 4 квітня в центрі Києва сталася ДТП, винуватцем якої став Остап Ступка – український актор та син знаменитого Богдана Ступки. Як пишуть ЗМІ, артист вчинив аварію, перебуваючи у нетверезому стані.

За даними OBOZREVATEL, аварія сталася близько 23:15 у Голосіївському районі столиці. Джерела видання повідомили, що Остап Ступка на своєму Range Rover влетів у припаркований Mitsubishi. На той момент в авто знаходився 38-річний водій, якого госпіталізували із "серйозними" травмами.

Остап Ступка Фото: Wikipedia

"Аварія сталась на вулиці Федорова. Машина, за кермом якої перебував Остап Ступка, протаранила легковик, у якому сидів 38-річний чоловік... Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що водій виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припаркований транспортний засіб", – повідомив співрозмовник видання.

ЗМІ повідомили, що актор за кермом був п'яним - алкотестер показав, що рівень алкоголю в крові Остапа Ступки становить 1,62 проміле (дозволений рівень алкоголю в крові водія в Україні не повинен перевищувати 0,2 проміле).

Читайте також: Нардеп від "Слуг народу" потрапив у ДТП зі смертельними наслідками.

У Патрульній поліції Києва підтвердили ДТП та наявність алкоголю у крові винуватця аварії, але без ідентифікації особи водія. Рік народження, 1967-й, збігається із датою народження Остапа Ступки.

"Водій позашляховика напідпитку скоїв наїзд на припаркований автомобіль, у якому перебував 38-річний чоловік. Із травмами різного ступеню тяжкості потерпілого госпіталізували у лікарню. Автопригода сталася вчора ввечері на вулиці Федорова у Голосіївському районі столиці. Водій позашляховика, 1967 року народження, скоїв наїзд на легковик, у якому перебував чоловік, 1984 року народження. Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп’яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле", - повідомили правоохоронці.

За даним фактом слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження. Ступці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Тим часом син Остапа Ступки Дмитро Ступка під час війни перебуває за кордоном. Назар Задніпровський прокоментував виїзд українського актора до США.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни