Лайм

Пропонували пост міністра: Юрій Горбунов розповів, чому не пішов у політику

Чоловік пояснив причину своєї відмови

Український телеведучий Юрій Горбунов, який нещодавно висловився про Влада Яму за кордоном, цього разу прокоментував свої політичні амбіції. Він розповів, що кілька разів отримував пропозицію стати міністром культури, проте відмовився від посади.

"Мені пропонували піти в депутати, і кілька разів мені також пропонували пост міністра культури. Перший раз я ще задумувався, чи треба мені це. Це якраз така перевірка тебе на витривалість. Відмовити теж складно, тому що при відмові має бути агрумент. Ти маєш пояснити, чому ти відмовляєш", - сказав чоловік у інтерв'ю Славі Дьоміну.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Я свою позицію пояснив так: у кожного є своя місія, кожен має бути на своєму місці. Хороший телеведучий – не означає хороший міністр. На мою думку, міністром повинен бути менеджер. Не людина культури, не людина з театру, кіно чи мистецтва. Це має бути менеджер, який вміє рахувати гроші. А поруч з ним мають бути люди, які є помічниками", - також пояснив він.

Горбунов додав, що якби все ж погодився на міністерський пост, то наважився дещо змінити структуру відомства: "Міністерство культури – це складно. Це не просто культура - це музеї, це бібліотеки, це будинки культури, це телебачення, це інформаційна політика тепер. Це занадто складно, щоб назвати це одним Міністерством. Я би, чесно кажучи, його якось реорганізував".

Читайте також: Я би приїхав раніше: Юрій Горбунов прокоментував довгу відсутність в Україні свого кума Потапа.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Крім того, знаменитість висловився з приводу заробітку у період війни. Він зазначив, що основний дохід - це телебачення, а також весілля чи корпоративи.

"Заробляю з того, що телебачення дає. Іноді з'являються невідмінені або новостворені весілля чи корпоративи, тому що люди попри війну продовжують створювати сім'ї і тримати корпоративний дух, і це абсолютно правильно. Тому що у ворога задача – зламати нас морально

Зараз немає дешевших чи дорожчих ведучих. Зараз є якийсь мінімум, за який люди погоджуються працювати, і мінімум, який люди здатні платити. Іноді люди навіть і не просять ніякої знижки. Ти просто розумієш, що в тих умовах, в яких ми живемо, ми не можемо не мінятися", - поділився чоловік.

Юрій Горбунов та його дружина Катя ОсадчаФото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Для багатьох людей отака просто зустріч за столом, без пишних весіль як раніше, дуже важива. Коли люди збираюся, то перші тости - це за Збройні Сили України, захисників і захисниць, і за те, що завдяки нашом військовим ми можемо отак сидіти зараз за столом і говорити про якісь речі, які пов'язані з сім'єю, з дітьми", - підсумував чоловік Каті Осадчої.

Нагадаємо, Юрій Горбунов - український актор, телеведучий, шоумен та заслужений артист України. Був одружений з колишньою актрисою балету івано-франківського театру Людмилою, старшою за нього на 10 років. У 2011 році став дідусем - донька Ксенія народила онуку Поліну.

У лютому 2017 року Юрій Горбунов і Катя Осадча оголосили, що вони офіційно одружені. 18 лютого 2017 року в подружжя народився син Іван. У 2021 у пари з'явилася друга спільна дитина - син Данило.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр