Лайм

Хай розбирається СБУ: Назар Задніпровський прокоментував виїзд Дмитра Ступки до США

Актор висловився з цього приводу

Український актор Дмитро Ступка емігрував до США ще до початку повномасштабної війни в Україні. У соціальних мережах він активно ділиться подробицями життя в іншій країні, через що часто зіштовхується з хейтом з боку українців. Деякі користувачі мережі у коментарях під публікаціями пишуть, що час би вже знаменитості повернутися на Батьківщину. На подібні висловлювання чоловік іноді реагує різкими відповідями.

Виїзд Ступки до Америки прокоментував його колега – актор Назар Задніпровський. Під час розмови зі Славою Дьоміним він заявив, що критикувати когось за вчинки, а тим паче засуджувати – не в його правилах.

Назар ЗадніпровськийФото: instagram.com/kp_ukraine

"Хай потім розбирається СБУ: хто мав право виїжджати, хто не мав права, у кого - за станом здоров'я, хто – не за станом здоров’я, хто там донати збирав. Це все не мені судити. Вибачте, я не можу. Може, через повагу до Остапа (батько Дмитра Ступки). Якби я не знав би Остапа, якби ми не товаришували – можливо, моя б відповідь була більш різкою", - сказав Задніпровський.

Читайте також: Такий вид старості: Анатолій Анатоліч прокоментував скандальний випадок дівчини зі скакалкою.

"Хай розбираються. Тому що я скажу можу сказати щось проти когось, і потім Назар буде в сливах. От мені скажуть: "Чого ти мене звинувачуєш, якщо в мене офіційний дозвіл є?" - також додав актор.

"Я знаю, що у Діми не дуже добре з сім'єю склалося, - прокоментував Задніпровський розлучення Ступки з Поліною Логуновою. - Поїздка ця в Америку до добра не довела. Я йому бажаю всього самого хорошого, тому що він наче нормальний хлопець".

Дмитро СтупкаФото: instagram.com/stupka777

Крім того, висловився зірка "Будиночку на щастя" і про свою власну позицію стосовно виїзду. Він пояснив, чому не захотів виїжджати і чому не зробит це і зараз:

"Я - громадянин України. Я знав, що я повинен бути в Києві. Сім'ю відправив. Так, на передовій в окопах – мене розмаже зразу. Але не дай Бог... Те, до чого ми йшли і коли вже БТРи заїжджали на Оболонь - у мене з сусідом коктейлі Молотова стояли напоготові, ми були готові. Для мене важливо, що в цей момент я був би у своєму домі, у своєму вікні. Я захищав би свій дім. Я вважаю, що це потрібно. Не треба тікати з Києва, коли Київ у небезпеці. Така моя моя думка".

Фото: instagram.com/stupka777

Нагадаємо, Дмитро Ступка - український актор театру та кіно. Актор київського театру імені Івана Франка. Син Остапа Ступки та онук Богдана Ступки. З самого початку повномасштабного вторгнення чоловік перебуває у Флориді, де, як запевняє, збирає гроші на допомогу українцям.

Раніше актор розповідав, що заробляє собі на життя за кордоном за допомогою проведення майстер-класів, оскільки дозволу на роботу в США він не має.

"Можу займатися благодійністю, заробляю, проводячи майстер-класи з акторської майстерності для дітей. Займаюся з дітьми в онлайн-режимі. Якісь гроші мав вдома в Україні, мама привезла їх до Польщі й передала мені. З 9 вересня 2021 року я витрачаю те, що заробив до цього в Україні. Доходів у мене нема. Це все не дуже просто. Але є друзі, які можуть підтримати. Є майстер-класи з дітьми. Це поки що допомагає", - говорив 36-річний чоловік влітку минулого року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також