Лайм

Куди зник Дан Балан, який до війни працював в Україні і мав екранний роман з Тіною Кароль

Артист на якийсь час припиняв творчу діяльність

Нещодавно співачка Тіна Кароль здивувала публіку відвертою заявою про свого колегу. Прямо зі сцени вона заговорила про молдавського виконавця Дана Балана, з яким артистці свого часу приписували роман.

Так, Кароль назвала співака "найкращим чоловіком у світі". Після цих слів вона обнялася з мамою артиста, і цей зворушливим момент встиг потрапити на відео. Відповідний ролик вже оприлюднили у мережі.

Фото: instagram.com/dan_tina.37_43

"Ну і красень, найкращий чоловік у світі після сина. Мама Люда – мама Дана Балана – сьогодні в залі. Людмило, ви красива, надихаєте. Ви народили красеня – благородного, чесного", - сказала зірка зі сцени, після чого поаплодувала.

Читайте також: Подивіться, як Дан Балан виглядав на зорі слави.

Тим часом колишній тренер 9 та 10 сезонів шоу "Голос країни" з початком повномасштабної війни в нашій країні зник з публічного простору. Після 27 лютого 2022-го року виконавець перестав з'являтися на заходах та екранах, а також виходити на зв'язок зі своїми українськими шанувальниками.

27 лютого 2022 року чоловік вперше відреагував на російську агресію в Україні. Тоді він опублікував у своєму блозі в Instagram фотографію українського прапора та процитував він слова українського поета Тараса Шевченка:

"Схаменіться! Будьте люди, бо лихо вам буде. Розкуються незабаром заковані люде, настане суд, заговорять Дніпро і гори". І додав українською мовою: "Боже, врятуй Україну! Усім серцем із вами".

Фото: instagram.com/danbalan

Далі настало тривале мовчання з боку артиста. Згодом, 4 березня 2022 року, румунське видання Pagina de Media повідомило, що в момент повномасштабного вторгнення співавак знаходився у Києві. Він спробував вилетіти до Румунії, оскільки там 5 березня в нього була запланована участь у національному відборі на "Євробачення 2023". Однак через припинення авіасполучень чоловік так і не зміг цього зробити.

Через два місяці, наприкінці квітня минулого року, в інтерв'ю румунському сайту Impact, мама артиста, молдавська виконавиця Людмила Балан, сказала, що ближче до кінця лютого її сину все-таки вдалося виїхати з України до Молдови. При цьому жінка наголосила, що її син вважає за краще не розголошувати подробиці того, як йому це вдалося.

Фото: instagram.com/danbalan

Крім того, Людмила Балан додала, що не збирається повідомляти нинішніє місцеперебування свого сина. Вона зазначила, що ще перед Великоднем минулого року він покинув Молдову і наразі працює над своїми новими проектами.

Мати знаменитості зазначає, що єдине що вона може сказати, так це те, що Дан точно знаходиться не у Москві.

Висловлюючись про напад Росії на Україну, Людмила Балан сказала наступне: "Залишається лише молитися, щоб українці чинили спротив і боролися з росіянами до кінця. Тільки так в усіх буде мир!".

Фото: instagram.com/danbalan

26 серпня 2022 року Балан вперше після тривалої паузи повернувся до творчості. Він оголосив про вихід нової пісні, яку заспівав румунською мовою. Цікаво, що раніше ця композиція звучала російською - прем'єра треку відбулася ще в листопаді 2021. Після випуску румунського варіанту російський вирішили видалити.

Наразі на сторінці артиста в Instagram у шапці профілю зазначається наступна фраза англійською мовою: Give Peace a Chance (у перекладі - Дайте Миру шанс). При цьому виконавець обрав для себе доволі мовчазну позицію.

Дан Балан з мамою Фото: instagram.com/danbalan

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України