Лайм

Даша Квіткова натякнула, що її не влаштовувало у стосунках з Нікітою Добриніним

Блогерка відповіла на запитання підписників

Даша Квіткова розійшлася з Нікітою Добриніним через два з половиною роки шлюбу. Блогерка розповідала, що в їхній сім'ї було багато прихованих проблем, проте подробиць конфліктів на публіку вона не виносила. Наразі переможниця "Холостяка" натякнула, що її не влаштовувало у стосунках із чоловіком.

Спілкуючись із підписниками свого Instagram, Даша відповіла, якого чоловіка бачить поряд із собою. Для дівчини важливо, аби її майбутній обранець взяв на себе ведучу роль у стосунках та у вирішенні проблем, оскільки вона втомилася все тягнути на своїх плечах.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Я просто не хочу більше нічого вирішувати, я вже навирішувалася. Я не хочу бути у відносинах ведучим, я хочу бути веденою, тому що від першої ролі мене вже нудить. Я хочу, щоб мене взяли за руку і поставили за спину, бо перед спиною я вже була, дякую. Я хочу довіряти рішенням чоловіка, хоча іноді буду обурюватися, бо як це за мене щось кажуть. Я не хочу бути ініціатором і тягти, то мої плечі вже втомилися. Я просто хочу розслабитися, насолоджуватися материнством, відносинами та роботою", - поділилася Квіткова.

Читайте також: Даша Квіткова розповіла про особисте життя під час розлучення з Нікітою Добриніним.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін познайомилися на шоу "Холостяк" у 2019 році. Вже у травні 2020 року пара зіграла весілля та придбала спільну нерухомість – будинок під Києвом та квартиру у столиці. У липні 2021 року Квіткова та Добринін стали батьками сина Лева, а в січні 2023-го оголосили про розставання. Наразі колишні закохані перебувають на етапі розлучення.

Фото: instagram.com/kvittkova

Раніше Даша Квіткова розповіла про військового, який дарує їй розкішні букети.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші