Лайм

Українці зірвали виступи "кроликів" Мойсеєнка і Данильця у США і Канаді: коміки підтримують РФ

"Нуль толерантності до фашистів і до тих, хто підтримує фашизм"

Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко з дуету "Кролики", які підтримали анексію Криму Росією та потрапили в базу "Миротворець", запланували концерти у США та Канаді. Коміки-зрадники мали намір відвідати Чикаго, Сіетл, Майамі, Лос-Анджелес та інші міста, але плани проросійських артистів зірвали українці.

Бізнесмен Данило Тонкопій повідомив у Facebook, що активістам вдалося домогтися скасування 8 із 9 концертів. Квитки на виступ скандальних гумористів у Нью-Йорку ще продаються, але українці "працюють над цим питанням".

Фото: facebook.com/datonko

"Хутро у кроликів на 100% із вати. А ми чудово знаємо, що треба робити з такими артистами. Скасовувати. Нуль толерантності до фашистів і до тих, хто підтримує фашизм. Що ми зробили: зв'язалися з концертними майданчиками. Зв'язалися з промоутерами, з організаторами туру. Підготували листи в мерії. Підготували всі інструменти скасування. У результаті скасували 8 з 9 концертів", – поділився активіст.

Тонкопій додав, що якщо організатори концерту в Нью-Йорку не підуть їм назустріч і не скасують виступ Данильця та Мойсеєнка, то активісти організують протести та підключать інші канали.

"Українська підтримка в Нью-Йорку потужна, там багато наших, тож кроликам буде не до сміху", - наголосив бізнесмен.

Фото: facebook.com/datonko

Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко (до речі, обидва – народні артисти України), внесені до бази "Миротворець" за участь у російській пропаганді. Гумористи-зрадники незаконно відвідували окупований Крим у 2014 році та підтримують російську ідеологію "братських народів". Кролики брали участь у концерті до ювілею комсомолу та інших пропагандистських заходах.

Данило Тонкопій нагадав, що у 2020 році в ефірі телеканалу "112 Україна" один із кроликів заявив, що переклад телемовлення в країні українською мовою, як і загалом українізація, не потрібен народу. А його дружина відкрито підтримує російських терористів на Донбасі та зізнається в любові до сепаратизму.

Фото: instagram.com/vdanmos

Раніше Ані Лорак пояснила своє мовчання про війну в Україні: "Вирішила не звертати увагу".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків