Лайм

Від мене відвернулися: зрадниця Галина Безрук поскаржилася на колег в Україні

Акторка живе в Росії та мовчить про війну

Українка Галина Безрук, яка знялася у багатьох українських серіалах (деякі з них досі транслюються на ТБ), під час повномасштабної війни в Україні обрала позицію мовчати. Вона продовжує жити та працювати в РФ, пояснюючи це тим, що "обрала сім'ю, а не батьківщину". Колеги засудили проросійську позицію акторки, і тепер, за словами зрадниці, їй довелося розірвати з ними зв'язок.

В інтерв'ю пропагандистському виданню "Стархіт" Безрук поскаржилася, що її зіркові друзі в Україні від неї відвернулися, на відміну від батьків, які виявилися "адекватними людьми". Окрім цього, вторгнення РФ в Україну артистка назвала "проблемою двох країн".

Галина Безрук Фото: instagram.com/galina_bezruk

"Мої батьки живуть у Києві. Я щаслива, що вони та інші родичі дуже адекватні люди, які чудово розуміють, що я своїми маленькими жіночими руками не вирішу проблему двох країн. Тож конфліктів у нас немає. Але багато колег, з якими ми добре спілкувалися в Україні, від мене відвернулися, з ними довелося перервати спілкування", - пожалілася Безрук.

Акторка додала, що вона "дуже любить людей" і якщо людина хороша, то неважливо з якої вона країни.

"У будь-якій країні можуть бути погані люди, тому точно не за національною ознакою треба судити, а за вчинками. Розумію, що багато робиться спеціально - щоб нацькувати близьких один на одного, і я цьому не піддаюся", - заявила вона.

Читайте також: Бояться, що посадять на 15 років: Наталка Денисенко розповіла, чому артисти в РФ мовчать про війну.

Галина Безрук родом із Краматорська Донецької області. У 2015 році вона перебралася до Росії та почала працювати акторкою у Московському театрі мюзиклу. У 2016 році вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва, від якого народила дочку Василису.

Безрук відома українському глядачеві за серіалами "Слуга народу", "Великі Вуйки" та "Будиночок на щастя". Останній досі показують на українському телебаченні.

Актори серіалу "Будиночок на щастя" Фото: instagram.com

Нещодавно колега Галини Безрук по серіалу "Будиночок на щастя" Назар Задніпровський висловився про її проросійську позицію .

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі