Лайм

Кіркоров пообіцяв поїхати в колготках на передову "заради миру"

Співак відзначився черговою абсурдною заявою

Нещодавно російський комік та ведучий Максим Галкін пожартував про Філіпа Кіркорова. Він зазначив, що "прозорі колготки", у яких артист дозволив собі вийти на сцену, могли б "зупинити бойові дії на передовій".

"Ангеліна Вовк сказала, що вона готова йти на фронт разом з Хрюшею і Степашкою... На її місці я б взяв Філю. Мені здається, якщо Філіп в прозорих колготках з'явиться на фронті, перемир'я на кілька днів забезпечено. А якщо йому ще в руки дати голову Скабєєвої, це буде схоже на бренд Versace, то буде приголомшливо", - сказав Галкін, який відкрито засуджує російську агресію та підтримує Україну. Відео цього моменту оприлюднили у мережі.

Фото: instagram

Пропагандист Кіркоров вирішив не відмовчуватися та відповів на жарт гумориста про "колготки". Так, він раптом заявив, що "готовий їхати у своєму концертному костюмі навіть на фронт", і зробити це співак ладен "заради миру".

"Заради збереження миру, якщо це врятує чиєсь життя, то піду й у колготках на передову. Мене нічим не злякаєш", - сказав виконавець в одній із російських телепередач.

Читайте на тему: Відправив в бан: Остапчук згадав, як послав Кіркорова на початку війни.

Фото: instagram

Нагадаємо, жарт про колготки з'явився не просто так. У 2022 році в Казахстані співак -пропагандист з'явився на сцені у досить дивному образі: на ньому був одяг, який просвічувався та надто обтискав фігуру. Саме про це епатажний вбрання і вирішив пожартувати Максим Галкін.

Філіп Кіркоров - один із найактивніших прибічників кремлівського вбивці Володимира Путіна. Він підтримує російську агресію та геноцид українського народу росіянами. Через свої проросійські погляди артист опинився під санкціями РНБО, як і десятки інших виконавців-пропагандистів.

Фото: YouTube

Також Кіркоров - фігурант сайту "Миротворець" як особа, що становить загрозу національній безпеці України і міжнародному правопорядку. У квітні 2022 року заступився за Віктора Медведчука, якого 12 квітня 2022 року затримала СБУ, і його дружину Оксану Марченко та закликав до "справедливого рішення".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни