Лайм

Гірше, ніж отримати поранення: Андрій Хливнюк висловився про чоловіків, які тікають за кордон

Музикант також поділився подробицями своєї служби

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, висловився про чоловіків, які тікають за кордон у період повномасштабної війни. Артист назвав їх злочинцями та заявив, що це гірше за отримане на фронті поранення.

"Ті, хто хочуть втекти, – тікайте. Якщо у вас немає внутрішніх сил, вам страшно і ви не можете це побороти, втікайте. Що тут сказати? Мені важко уявити, як можна полізти в багажник, щоб жінка тебе перевезла в Польщу, або поїхати за кордон нібито збирати кошти на ЗСУ, але втекти. Для мене це набагато гірше, ніж отримати поранення чи травму", - сказав виконавець в інтерв’ю для YouTube-каналу pressing.

Фото: instagram.com/andriihorolski

"В країні війна, є воєнний стан та закон, який каже, що чоловіки призовного віку мають бути готові піти у військо і захищати свої території, батьків, жінок, своє життя, врешті-решт", - додав музикант.

Читайте на тему: Вмираєте за вічну владу діда: Андрій Хливнюк звернувся до росіян, які виросли на його піснях.

Також Хливнюк розповів, чим займається на фронті. Він є пілотом ударного дрону українського виробництва, який розвідує і виконує ударні місії на Південному напрямку.

"Ми приймали участь у боях за Херсонщину і продовжуємо це робити. Якщо десь є ворог, до якого я можу дотягнутися, а про це повідомляє розвідка, я намагаюся знешкодити його", - пояснив захисник.

Фото: instagram.com/andriihorolski

При цьому артист наголосив, що він нікого не вбиває, оскільки за це є кримінальна відповідальність: "Я намагаюся нейтралізувати та деморалізувати людських істот, які виросли на моїх піснях, потім сіли в танки і приїхали до мене додому руйнувати будинки, вбивати, ґвалтувати та грабувати. Тому я не вважаю, що це вбивство".

Нагадаємо, Андрій Хливнюк - український музикант, вокаліст та автор текстів гурту "Бумбокс". У перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну вступив до територіальної оборони Києва й опублікував відео, де зі зброєю виконав частину української народної пісні "Ой у лузі червона калина". Ролик став вірусним у соціальних мережах, а згодом британський гурт Pink Floyd випустив першу за 28 років пісню під назвою "Hey Hey Rise Up" з використанням вокалу Хливнюка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео