Лайм

Сильно люблю: Володимир Дантес ніжно привітав Дашу Кацуріну з днем народження

Пара перестала приховувати свої стосунки

28 квітня свій день народження відзначає дизайнерка та дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна. Співак привітав кохану із 29-річчям, присвятивши їй ніжні рядки в Instagram.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої опублікував спільне фото з новою обраницею та публічно освідчився їй у коханні. На рідкісному знімку пара обіймається і мружиться від яскравого літнього сонця.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Даша, з днем народження. У нас майже нема спільних світлин. Це селфі зроблено влітку, коли ти поїхала зі мною вперше на концерт. І як ти знаєш, разом ми дуже погано фотографуємось. Але в цьому і є якась наша особливість..У нас немає часу на це. Ми намагаємось насолодитись один одним і прожити ці хвилини якомога якісніше. Я тебе сильно люблю. P.S. Бажаю спільних фото зі мною", - написав Володимир.

Читайте також: Надя Дорофєєва з каблучкою на пальці відповіла, чи заручилася з Михайлом Кацуріним.

У коментарях приєдналися до привітань, а також не могли не помітити щасливі обличчя пари.

"Ви так добре разом виглядаєте. Вам щастя! Даша, з днем народження! Вона дуже красива і мила дівчина", "Нарешті видно, що Вова щасливий, а не втомлений стосунками", "Вау, які ж класні", "Ви так схожі", "Молодці, нехай більше буде класних фото та моментів для них", "Ви – неймовірні! Даша, тільки найкращого і якнайбільше!", - пишуть підписники під дописом.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Нагадаємо, до березня 2022 року Даша була дружиною Михайла Кацуріна, який нині зустрічається з Надею Дорофєєвою, колишньою дружиною Володимира Дантеса. У шлюбі з ресторатором дизайнерка народила двох дітей, молодшому з яких влітку 2023 року виповниться 2 роки.

Фото: instagram.com/dasha_katsurina

Після розлучення Кацуріна здобула щастя в обіймах Володимира Дантеса. Пара мало говорить про своє кохання і майже не публікує спільні фото у соцмережах.

Нещодавно Володимир Дантес пояснив, чому приховує подробиці стосунків із Дашею Кацуріною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil