Лайм

Ледь не зомлів від страху: Кацурін вперше заспівав з Дорофєєвою на сцені

Співачка несподівано покликала коханого із залу

Міша Кацурін - автор кількох пісень Наді Дорофєєвої, у тому числі й треку "Щоб не було", в якому пара розповіла про свої стосунки. Ресторатор з'являвся у кліпі співачки, а тепер заспівав із коханою на одній сцені. Це сталося на концерті в Луцьку, який став завершальним у гастрольному турі української артистки.

Кацурін був на виступі Наді як слухач, але в якийсь момент співачка запросила його на сцену. Дорофєєва попередила глядачів, що виконання буде без попередньої репетиції та посміялася, що їй "вдома буде капець". "Ви ж розумієте, у людини ресторани, а зараз він йде співати і грати", - сказала вона зі сцени.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Коханий співачки зізнався, що приїхав до Луцька, щоб послухати концерт своєї улюбленої співачки, але він "потрапив у пастку" і тепер його "примушують свистіти". Фрагменти спільного виступу пари з'явилися на фан-сторінці співачки в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Читайте також: Кацурін написав для Дорофєєвої нову пісню "Вотсап" про стосунки на відстані відео.

Подивитися цю публікацію в Instagram


Кацурін зробив скріншот допису з концерту та опублікував його у себе в "сторіз". Міша зізнався, що шалено хвилювався, при цьому отримав великий кайф від виступу.

"Поїхав на останній концерт туру послухати кохану. Сиджу в залі, нікого не чіпаю. Виходь, каже, співай зі мною. Вийшов, заспівав. Ледь не зомлів від страху. Кайф дикий", - написав ресторатор.

Фото: instagram.com/misha_katsurin

Окрім спільного виконання пісні "Щоб не було" Дорофєєва ще й станцювала для коханого спокусливий танець. "Все як вдома" - з усмішкою сказав Кацурін і поцілував кохану.

Подивитися цю публікацію в Instagram

.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків