Лайм

Голлівудський актор Роберт де Ніро став батьком у віці 79 років - це його сьома дитина

У мережі припускають, хто є матір'ю малюка

Відомий американський актор Роберт Де Ніро усьоме став батьком у 79 років. Радісною звісткою він поділився в одному з інтерв'ю, коли виправив інтерв’юера і зазначив, що "у нього не шестеро дітей, а уже семеро".

"У мене щойно народилася дитина", - сказав чоловік. Однак він більше не став додавати ніяких деталей стосовно появи на світ ще одного малюка. Про це зірка Голлівуду проговорився під час інтерв'ю виданню ET Canada.

Роберт де НіроФото: Getty Images

Пізніше представники знаменитості також підтвердили, що він усьоме став батьком. Проте наразі не розголошується, хто ж мама новонародженої дитини, оскільки знаменитість ретельно приховує своє особисте життя.

Припускають, що можливою обраницею чоловіка може бути тренер з бойових мистецтв Тіффані Чен – минулого року пару разом заскочили під час їхнього відпочинку на одному з іспанських курортів.

Роберт Де Ніро має шістьох дітей від своїх попередніх стосунків. З першою дружиною Даянн Ебботт він має двох дітей – доньку Дрену (її він вдочерив) та сина Рафаеля. Екс-закохані перебували у шлюбі з 1976-го по 1988 роки.

Також актор має близнюків Джуліана й Аарона, які з’явилися на світ за допомогою сурогатного материнства. У той період Де Ніро був у стосунках з Тукі Сміт. Пара зустрічалась з 1988 року до 1996-го.

Читайте натему: Брюс Вілліс став дідусем: старша дочка актора Румер народила первістка.

Акторка Грейс Гайтауер народила зірці Голлівуду сина Еліота та доньку Геллен. Колишні закохані прожили у шлюбі майже 21 рік, поки у 2018 році не оголосили про розставання.

Фото: Getty Images

Нещодавно лауреат премії "Еммі" назвав себе "крутим татом", зазначивши при цьому що його діти "є слухняними, хоч і можуть іноді не погоджуватися з ним та інколи роблять йому боляче".

Нагадаємо, Роберт Де Ніро - американський кіноактор, режисер, продюсер. Має на чверть італійське коріння від діда по батьківській лінії. Народився в сім'ї художників. Батько й мати розлучилися, коли хлопчику було два роки. Після цього його виховувала мати, разом з якою Роберт він жив у богемному районі Нью-Йорка Гринвіч-Віллидж.

  • Деніел Редкліфф вперше став татом: зірку "Гаррі Поттера" помітили на прогулянці з візочком.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії