Лайм

Народився під обстрілами: Павло Вишебаба показав кошеня, яке возить з собою на фронті

Український захисник дав пушистику ім'я Братик

Воїни ЗСУ – не просто блискучі майстри своєї справи, а й люди з великим добрим серцем. На позиціях українських військових живуть домашні тварини, а дехто переміщується з ними по лінії фронту. Захисник і поет Павло Вишебаба показав кошеня, яке народилося на початку повномасштабної війни, і з яким він зараз не розлучається.

"Це кошеня з нами рівно рік, його всі називають по-різному, я кличу "Братику". Така ж безіменна кішка привела нам його на позиціях і я вожу його за собою вже п‘яту позицію поспіль", - розповів воїн в Instagram під знімками з рудим пухнастком.

Фото: instagram.com/vyshebaba

Павло додав, що старші коти та собаки бояться гучних звуків, а цей малюк не реагує на вибухи, бо народився під обстрілами і навіть побував в епіцентрі падіння граду.

Читайте також: Захисник України зробив КПП для котів і зворушив соцмережі: відео.

"Він, певно, думає, що саме так влаштований світ – щось прилітає, чого сіпатись, треба ловити мишей і мурчати на колінах. Він як індійській філософ Нагарджуна вважає, що не варто переживати за те, чого ти не можеш змінити. А якщо можеш щось змінити на краще – змінюй і не переживай, - зазначив Вишебаба. - Дожився, вчуся мудрості у кота, встаю й їду робити свою справу, чого всім і бажаю сьогодні".

Фото: instagram.com/vyshebaba

Фотографії та історія бійця зворушили українців, вони подякували Павлу за людяність і закликали берегти себе та пухнастого побратима.

"Дякую вам за людяність у будь-яких умовах. Погладьте котюню від мене", "Бережіть себе! І Братика", "Гарний котик. Руді котики приносять удачу", "Два рудих братика", "Бережіть один одного. Ви - прекрасні!", "Який красень! Нехай у його котячому світосприйнятті якнайшвидше настане тиша і спокій", "Ви схожі", - пишуть користувачі мережі.

Підписники також запитали у Павла, чи забере він Братика додому після перемоги. Вишебаба відповів: "Я без нього тепер нікуди".

Нещодавно Павло Вишебаба повідомив, що розлучився з дружиною після 7 років шлюбу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця