Лайм

Плануємо: Ніно Катамадзе заговорила про переїзд з родиною до України у період війни

Зірка розкрила деякі подробиці

Відома грузинська виконаивця Ніно Катамадзе заявила, що мріє переїхати жити до України, і повномасштабна війна її не лякає. Артистка розповіла, що нині активно обговорює це питання з рідними.

"Моя родина думає, що добре було б пожити в Україні. Ми плануємо переїзд просто зараз, під час війни", - зізналася співачка у програмі "ЖВЛ".

Фото: instagram.com/nino_katamadze_official

Катамадзе з перших днів російського вторгнення виступає з концертами на підтримку українського народу та навіть створила благодійний фонд, який надає допомогу вимушеним переселенцям.

Влітку 2022 року знаменита грузинка приїхала до України, щоб виступити у київському метро та підтримати українських воїнів, які вже другий рік відважно боронять українські землі від російських окупантів.

Читайте також: 13-річна українка відмовилася від участі у конкурсі в Італії через допуск росіян: відео.

Ніно зізнається, що не має страху приїжджати до нашої країни у період повномасштабної війни. Ба більше, щоразу вона з нетерпінням чекає на новий візит.

"Не було такого, щоб я або мої чудові музиканти боялися їхати до України. Коли я сказала своїй групі, що ми їдемо до Києва з концертом, вони сказали, що ми готові грати там, де неможливо. Тому я в Україну не їду, я в прямому сенсі лечу і біжу. Ми дали концерт у метро і я можу з впевненістю сказати, що це був найнезабутніший концерт в моєму житті. Ми спеціально створили таке звучання з квартетом, щоб можна було висловити через музику нашу підтримку. Були такі моменти, коли потяг метро уповільнювали, аби він не заважав співу. Досі пам’ятаю очі гостей концерту, це неможливо забути, їхні сльози і вся історія — це щось неймовірне", - поділилася своїми емоціями зірка.

Фото: instagram.com/nino_katamadze_official

Нагадаємо, Ніно Катамадзе - грузинська джазова співачка. В 2014 та 2015 роках була у складі журі українського вокального талант-шоу "X-Фактор" в п'ятому і шостому сезонах шоу. У п'ятому сезоні її підопічний, Дмитро Бабак, здобув перемогу. У 2019 повернулася до складу журі в десятому сезоні проекту в ролі запрошеної судді.

У червні 2019 року на своїй сторінці в Facebook артистка зробила заяву, в якій відмовилася від подальших концертів на території Росії, назвала Росію окупантом, Володимира Путіна ворогом Грузії, також зазначивши, що "ніколи не співала російською".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу