Лайм

Тіна Кароль показала звабливу червону сукню, в якій виступить у фіналі "Євробачення-2023": фото

Співачка стала однією із запрошених зірок

13 травня в Ліверпулі проходить фінал "Євробачення-2023": 26 учасників виконають свої конкурсні пісні, а глядачі та професійне журі вирішать їхню долю та оберуть переможця. Окрім конкурсантів у шоу візьмуть участь зірки "Євробачення" минулих років, включаючи українців - Kalush Orchestra, Джамалу, Вєрку Сердючку, Go_A та Тіну Кароль. Остання вже заінтригувала шанувальників, опублікувавши фото у спокусливій червоній сукні від українського дизайнера Івана Фролова.

Фото: instagram.com/tina_karol/

"Українському надзвичайно талановитому Івану Фролову відомо все про жіночність та привабливість. Рада, що наші світи зустрілися", - написала співачка в Instagram.

Фото: instagram.com/tina_karol/

Вбранням Тіни Кароль стала коротка червона сукня з глибоким декольте і вирізами у вигляді сердець. Образ у стилі кабаре доповнили напівпрозорі мереживні панчохи та високі рукавички, декоровані золотими блискітками.

Фото: instagram.com/tina_karol/

Читайте також: Як голосувати у фіналі "Євробачення-2023" в Україні: докладна інструкція .

"Кутюрна сукня Тіни Кароль зі знаковими вирізами FROLOV у формі серця і мереживними панчохами - це сміливий образ безстрашного кохання. Він є своєрідним пророцтвом, яке чекає на нас після перемоги. Нашим завданням було, всупереч усьому болю і трауру, в яких кожен із нас знаходиться щодня, показати, наскільки ми потужні та сильні, і що ми можемо створювати та дарувати красу цьому світові, незважаючи ні на що", - розповів творець костюму.

Фото: instagram.com/tina_karol/

Іван Фролов – справжня знаменитість у світі моди. Він створив сукню Джамали для "Євробачення-2016" та образи гурту TVORCHI з блискучими серцями на піджаках, в яких вони вийдуть на сцену конкурсу цього року.

Фото: Getty Images

Фото: instagram.com/tvorchi_official

На конкурсі "Міс Всесвіт-2022" у вечірній сукні FROLOV сяяла Вікторія Апанасенко.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Закордонні зірки також уподобали талановитого українця. У його вбранні виступала на своєму шоу Бейонсе, яка працює з найкращими світовими дизайнерами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео