Лайм

Лідирує з великим відривом: букмекери назвали головного фаворита "Євробачення-2023"

Ця артистка раніше вже перемагала у конкурсі

У Великій Британії відбулися півфінали "Євробачення-2023". 9 та 11 травня єврофани шляхом голосування обрали 20 конкурсантів, які змагатимуться за перемогу у фіналі 13 травня.

Так, після двох грандіозних заходів букмекери оновили свої прогнози і опублікували нові результати стосовно того, яка, на їх думку, країна отримає перше місце. За припущенням фахівців, переможницею у цьому році стане представниця Швеції Loreen, яка виступила на заході з піснею Tatoo. Шанси на її перемогу становлять близько 50% - про це свідчать дані, що оприлюднені на сайті eurovisionworld.

Прогнози букмекерів після двох півфіналівФото: eurovisionworld.com

Цікаво, що Loreen вже отримувала першість на "Євробаченні". У 2012 році з композицією Euphoria вона перемогла у міжнародному пісенному конкурсі.

Що стосується другого місця, то його, згідно з прогнозами експертів, посяде представник Фінляндії - виконавець Käärijä, який продемонстрував яскраве шоу з піснею Cha Cha Cha. Його шанси на перемогу становлять 21 %.

Третє місце, якщо вірити прогнозам букмекерів, дістанеться Україні. На їхню думку, дует TVORCHI опиниться саме на такій позиції. Артисти виконають у фіналі пісню Heart of steel (Сталеве серце) про захисників Азовсталі. Шанси українців на перемогу у букмекерській таблиці становлять всього лише 6%.

Читайте на тему: "Родина", "Щедрик", вірш Шевченка: на "Євробаченні-2023" пролунали відомі українські пісні.

Наступні конкурсанти, які опустилися найнижче третьої позиції, мають шанси на перемогу 3 і менше відсотків.

Нагадаємо, гранд-фінал "Євробачення-2023" відбудеться у суботу, 13 травня. Початок – о 22.00 за Києвом. У ньому виступить по 10 фіналістів із двох півфіналів, представники країн "Великої п'ятірки" (Німеччини, Франції, Італії, Іспанії та Великої Британії) - організаторів та спонсорів конкурсу, а також Україна - переможець "Євробачення-2022".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту

Перший досвід: хто буде речницею "Євробачення-2024" від України

Українська співачка, переможниця "Євробачення-2016" Джамала оголошуватиме бали Національного журі України у Мальме