Лайм

Не тільки Бейонсе: які світові зірки з'явилися в сукнях українського бренду FROLOV

Марка була створена дизайнером у 2015 році

Всесвітньо відома американська виконавиця в стилі R&B, музична продюсерка та акторка Бейонсе дала грандіозний концерт у Дубаї. Артистку запросили виступити з нагоди відкриття нового готелю The Atlantis Royal, і це яскраве шоу для зірки було першим за останні 4 роки.

За концерт, який тривав близько 75 хвилин, виконавиця продемонструвала кілька розкішних образів, один з яких – коротка рожева сукня від українського бренду FROLOV. Сміливе вбрання вдало підкреслило фігуру зірки та зону декольте. Одяг був зроблений у рожевому кольорі, а по всій довжині сукню прикрашали золоті та сріблясті стрази. Також можна помітити, що зону декольте автор зробив у формі серця – воно також було створене зі страз. Фотографії з заходу та ескіз сукні оприлюднили на сторінці марки в Instagram.

Фото: instagram.com/frolovheart

Фото: instagram.com/frolovheart

Читайте також: Топ-7 суконь українських дизайнерів, які світові зірки вдягали на червону доріжку у 2022 році: фото.

Завершили яскравий аутфіт об’ємно укладене волосся, макіяж з блискучими блискітками на очах та масивні сріблясті сережки.

Фото: Getty Images

FROLOV – український бренд одягу, засновником якого є дизайнер Іван Фролов. Власну марку чоловік створив ще у 2015 році у Києві. "FROLOV – бренд одягу від кутюр, який поєднує в собі бездоганність і комфорт, інтелект і провокацію, соціальну відповідальність і спокій", - йдеться на офіційному сайті марки.

Речі українського виробництва обирає не тільки Бейонсе. Сукні цього бренду носять багато світових зірок: Dua Lipa, Gwen Stefani, Rita Ora, Sarah Shahi та інші.

Так, американська акторка Сара Шахі на обкладинці глянцю позувала у чорній мінісукні від FROLOV. Виріб мав сміливий виріз в зоні декольте та був декорований масивними сріблястими стразами.

Фото: instagram.com/frolovheart

Англійська співачка албанського походження Ріта Ора минулого року виступила на фестивалі Zürich Openair. Для заходу вона обрала сукню-феєрверк бренду FROLOV – вбрання дозволило знаменитості сяяти на сцені по справжньому.

Фото: instagram.com/frolovheart

Читайте на тему: Героїню серіалу "Емілі в Парижі" одягнули в спокусливу сукню українського бренду: фото.

Уродженка Бердянська, французька акторка Ольга Куриленко у листопаді минулого року відвідала премію The Walpole British Luxury Awards, що відбулася у Лондоні. Для виходу вона обрала сукню від Івана Фролова, яка підкреслила її струнку фігуру. Свій образ акторка доповнила лаконічними прикрасами та стриманим макіяжем.

Фото: instagram.com/frolovheart

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита