Лайм

Український гурт TVORCHI виступив у фіналі "Євробачення-2023": як віддати за них голос

Музиканти представили пісню "Heart of Steel"

13 травня у фіналі "Євробачення-2023" під номером 19 виступив гурт TVORCHI - представники України на конкурсі в Ліверпулі. Музиканти представили свою пісню "Heart of Steel" (Серце зі сталі), натхненну мужністю захисників "Азовсталі" у 2022 році.

Під час виступу TVORCHI на сцені "Євробачення" з'явився розділений на 4 частини екран з лицем вокаліста Джеффрі Кенні. Одна половина його обличчя була підсвічена жовтим світлом, а друга – синім. Виступ супроводжувався вражаючими візуальними ефектами, під час програшу із драматичними електронними скрипками музикантів та танцюристів оточили стовпи полум'я.

На окрему увагу заслуговують костюми виконавців, які для TVORCHI розробив дизайнер Іван Фролов.

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

"Концепція сталевого характеру та сили українців втілена у вишитому вручну сталевому рукаві Джеффрі. Всі інші образи також втілюють у собі символи українського традиційного костюма: вишивка, яка використовувалася в одязі козацької старшини. Натхненням для штанів танцюристів стали шаровари, а загальні силуети відсилають до стилістики одягу княжої доби, - пояснив він. - Таким чином ми реконструювали силу та міць нашої країни та наших воїнів, завдяки яким можемо жити, працювати та представляти Україну на міжнародній платформі Євробачення" .

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

Як проголосувати за Україну на "Євробаченні-2023"

Віддати голос за TVORCHI, перебуваючи в Україні, не можна, оскільки голосувати за себе заборонено. Але якщо ви дивитесь конкурс у Польщі, Німеччині, Чехії, Італії чи інших країнах-учасницях "Євробачення-2023", надсилайте SMS із числом 19 на номери, вказані в таблиці нижче.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision/

Для країн, які не беруть участь у конкурсі в 2023 році, відкрито голосування в офіційному додатку Eurovision Song Contest, а також на сайті www.esc.vote.

Нагадаємо, що голосування на "Євробаченні-2023" почнеться після того, як усі 26 фіналістів представлять свої пісні. Воно триватиме близько 40 хвилин.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення