Лайм

Настю Каменських розкритикували за розіграш авто за 2 мільйони, щоб зібрати 100 тисяч на ЗСУ

Українці присоромили співачку за недоречний розіграш

Не встигли українці відійти від пісні Потапа "Волонтер", як у мережі назрів новий скандал. На цей раз із критикою зіткнулася дружина продюсера Настя Каменських. Співачка вирішила розіграти серед своїх підписників дорогий автомобіль, пообіцявши відправити 100 тисяч гривень на ЗСУ. Однак така ініціатива артистки викликала обурення у користувачів у мережі.

Днями зірка опублікувала в Instagram відео, в якому оголошує про запуск іменного гівевея, який вона назвала "благодійним конкурсом". Каменських запропонувала підписатися на її друзів, щоб отримати шанс виграти Infiniti за 2 млн гривень і останню модель iPhone. У свій розіграш вона додала донат на ЗСУ, що й викликало обурення у мережі. На думку багатьох, співачка робить хайп на армії.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Ми разом із організаторами вирішили влаштувати благодійний конкурс, у якому хтось із вас отримає цей неймовірний автомобіль Infiniti. А донат 100 000 грн я відправлю у збір на авто для Нацгвардії України, батальйону "Азов", - написала Настя на своїй сторінці.


У коментарях співачку звинуватили у тому, що вона піариться на війні. Після критики Каменських видалила відео, але воно встигло розлетітися мережею. Користувачі обурені тим, що підписникам артистка дарує 2 млн гривень, а українським захисникам, які щосекунди ризикують своїм життям - лише 100 тисяч. Багато хто зазначив, що українці цю суму можуть зібрати за кілька годин.

Читайте також: Горе-виконавець: Марина Круть жорстко прокоментувала пісню Потапа "Волонтер".

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Також українці вказали на те, що Настя могла б віддати Infiniti та iPhone нашим захисникам без проведення недоречного розіграшу.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

На "благодійний конкурс" співачки також відреагував громадський активіст та волонтер Сергій Стерненко.

"Ми розіграємо авто за пару лямів і айфон, щоб можна було назбирати підписників, за це ми дамо 100 к на авто для ЗСУ. Підписуйтесь, за тиждень ми ще передамо аптечку фронтовим медикам, і під це розіграємо 5 реанімобілів, щоб ви мали куди лягти, коли будете намагатись зрозуміти, якого бляха чорта", - написав він у Twitter, підкресливши, що за кошти гівевея можна було б придбати приблизно від 5 до 8 пікапів для армії.

"Мені от просто цікаво, а команда Каменських реально не розуміє що не так у гівевеї тачки за пару лям під соусом донату в 100к?", - обурився журналіст Алекс Бондаренко. Також він присоромив організаторів розіграшу, які могли б переказати кошти від автомобіля на ЗСУ.

Giveaway (гівевей) – це розіграш в Instaram, для участі в якому потрібно виконати низку певних умов. Це один із найпопулярніших способів просування облікового запису. Організатори гіву отримують великий приток підписників.

Переможець визначається зазвичай випадковим чином. Виконання умов обов'язково перевіряється, якщо хоч одну умову не виконано, переможець переобирається.

Нагадаємо, у лютому Потап випустив пісню "Волотнер", яка викликала чимало хейтів у соціальних мережах. Слухачів та колег репера обурив недоречний сексуальний підтекст треку, який знецінює працю волонтерів. Через два місяці музкант відреагував на критику своєї скандальної композиції.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації