Лайм

Найгірше - залишитися непоміченим: Потап прокоментував скандальну пісню "Волонтер"

Музикант відреагував на критику

У лютому Потап випустив пісню "Волотнер", яка викликала чимало хейту у соціальних мережах. Слухачів та колег репера обурив недоречний сексуальний підтекст треку, який знецінює працю волонтерів. Через два місяці музикант відреагував на критику своєї скандальної композиції.

В інтерв'ю bigmir.Афиша, Потап заявив, що його стиль спілкування та написання пісень завжди був досить різким і резонансним, але без мети когось зачепити. Виконавець стверджує, що якщо його творчість когось ображає, то йому неважко вибачитись.

Фото: instagram.com/realpotap

"Я можу бути різким, але завжди вмію вибачитись, коли для когось це здалось образливим. І дійсно – в цій пісні я не мав на меті образити когось, тож, будь ласка, не тримайте на мене зла. Якщо є люди, чиї почуття я зачепив, – я цього не хотів. Пісня може подобатись, може – ні. Це вибір людини, і я завжди його поважаю", - заявив Потап.

Читайте також: Потап показав свій контракт добровольця тероборони у відповідь на глузування в мережі.

Репер вважає, що нині загалом дуже багато хейту з багатьох аспектів життя, але головне – не коментарі або критика під його треком, а те, що кожен українець робить для країни. Разом з тим Потап каже, що хейт - теж реакція, яка важлива для артистів.

"Але якщо говорити саме про артистів, то найгірше – залишитись непоміченим. Коли його творчість не викликає жодних реакцій. Тому хейт для мене – це не про страх, - заявив Олексій Потапенко. - У випадку пісні "Волонтер" для мене дійсно головною метою було присвятити пісню волонтерам, тому що ці люди – ті, без кого ми ніколи не переможемо. Я дуже поважаю їх і ціную все, що вони роблять. Звісно, хтось міг зрозуміти якісь рядки треку не так – що ж, має повне на це право".

Читайте, як Володимир Дантес прокоментував пісню Потапа про волонтерів, яка обурила мережу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита