Лайм

Віктор Павлік з дружиною покаталися Південним мостом і потрапили у скандал зі спецперепусткою

Катерина Репяхова похизувалася можливістю "не для всіх"

Південний міст через Дніпро у Києві перекритий для приватного транспорту з червня 2022 року. Він є стратегічним об'єктом, користуватися яким можна лише за наявності спеціальної перепустки, яку надає Київська міська військова адміністрація. Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова похвалилася, що її чоловік отримав таку перепустку та подарував їй.

Репяхова опублікувала в Instagram нині видалене відео, на якому Павлік везе її Південним мостом на концерт "Жіночого кварталу".

"Мене чоловік везе Південним мостом. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки", - заявила вона.

Артист, який перебував за кермом і не був пристебнутий паском безпеки, дістав спецперепустку від КМВА і помахав нею перед камерою телефону.

"Це тобі в подарунок перепустка, зай", - сказав він.

Хоча Репяхова досить швидко видалила провокаційне відео, в мережі спалахнув неабиякий скандал. Користувачі стверджують, що пара порушує закон.

"Минуле нічого не вчить, того року вже була історія з перепусткою у Львові", - пишуть люди у Twitter. "Яке жлобство". "У якому світі вони живуть?"

Читайте також: У Львові головний поліцейський міста подарував спецперепустку дівчині та втратив посаду: відео.

Катерина Репяхова вже встигла відреагувати на скандал. Вона стверджує, що її відео було "невдалим жартом", а сам співак не купував перепустку, а отримав її законно.

"Я не права. Я помилилася. Як будь-яка жива людина я помиляюся. Я недоречно пожартувала. Я не повинна була публікувати ту сторі. І це факт. Я не ідеальна. А ось усі коментатори, бачу, ідеальні, - поскаржилася вона на критиків. - Мій чоловік не купував перепустки, він, як і більшість із наших, все робить заради перемоги. А я не повинна була робити те, що зробила".

Фото: instagram.com/repyahovakate/

Своїх недоброзичливців Репяхова порівняла із російськими окупантами.

"Догодила я всієї нечисті, яка пише гидоту (нехай на мене) на мою дитину. Мені страшно від того, в якому соціумі ми живемо. Скільки злих людей, які, як ті орки, готові зжерти своїх же. Всі ці люди хорошого ніколи не помітять", - висловилася блогерка.

За інформацією КМДА, рух Південним мостом дозволений лише для спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитного вантажного транспорту, а також авто зі спеціальними перепустками.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували