Лайм

Іво Бобул подав до суду на Емму Антонюк через скандальне інтерв'ю про "меркантильних жінок"

Співак стверджує, що забороняв журналістці публікувати їхню розмову

У лютому 2023 року Іво Бобул дав журналістці Еммі Антонюк скандальне інтерв'ю для YouTube-проекту "Це ніхто не дивитися", після якого його звинуватили у сексизмі. 69-річний артист назвав жінок "розбалуваними" та "меркантильними", а також заявив, що "хороші дівчата сидять удома" і нікуди не ходять. Коли ведуча назвала його слова "сексистськими мареннями", він відреагував агресивно, попросив "не макати його в унітаз" і залишив студію.

Фото: youtube.com/@emma.hardtalk

Пізніше Бобул заявив, що не давав Еммі Антонюк права на публікацію інтерв'ю. Співак не став спростовувати, що судитиметься із журналісткою. Через три місяці в інтерв'ю "ЖВЛ" Бобул підтвердив, що вже подав позов.

"Я скільки інтерв'ю давав за своє життя, але такого у мене не було. Я їй казав: "Не викладай це в ефір без мого дозволу". Я подав [до суду] через те, що вона не мала права без мого дозволу виставляти це, - заявив Бобул.- Потрібно все-таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчому, з людьми - по-людськи. Коли я вже пішов і мені сказали, які ще питання вона готувала... я би все одно пішов [з інтерв'ю]. Вона хотіла хайпануться дуже добре, бо є на кому. Така вона є".

Читайте також: Мене облили брудом: Іво Бобул висловився з приводу скандального інтерв'ю.

Мирно врегулювати скандал із Еммою Антонюк Іво Бобул не хоче, тому переклав роботу на плечі юристів.

"Я не хочу, мені це не потрібно. Є люди, які цим займаються, це їхня робота. А моя робота - співати, приносити людям радість, щастя", - заявив він.

Фото: facebook.com/ivo.bobul.94

Іво Бобул не вважає себе сексистом. Він стверджує, що слова про те, що зараз дівчата "стали меркантильними" і "скачуть з одного ліжка в інше в пошуках принца", - не узагальнення, і стосуються лише деяких осіб.

Раніше Емма Антонюк говорила, що не боїться судової суперечки з Іво Бобулом.

"Я не боюся судового позову, тому що я знаю закон. Мені шкода його адвокатів, тому що дуже важливим є це відео. На відео він сказав: "Я не знав, що мене знімають, а вони знімали". Це дуже смішно, бо включені камери весь час", - говорила журналістка в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Після виходу інтерв'ю в Instagram Іво Бобула з'явилася публікація з вибаченнями перед жінками. Незабаром співак спростував ці слова і заявив про злам сторінки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil