Лайм

Міка Ньютон показала фото в онкологічному центрі у США і розповіла про своє здоров'я

Співачка обстежується з приводу перенесеного раку яєчника

У 2019 році у співачки Міки Ньютон діагностували рак яєчника. Першу операцію вона перенесла у Києві, а подальше лікування проходила в США, де лікарям вдалося добитися ремісії. Через три з половиною роки артистка показала, як проходить обстеження в онкологічному центрі.

"Щоразу, коли мені потрібно їхати до онкологічного центру, я не можу повірити, що це частина мого життя. Сьогодні думала про те, що мені залишилося ще 1,5 роки їздити сюди на обстеження, щоб стати випускницею цієї школи життя", - написала Міка (справжнє ім'я - Оксана Грицай) в Instagram-сторіс.

Фото: instagram.com/mikanewton/

Саме 5-річна ремісія вважається показником ефективності лікування онкологічних захворювань. Якщо аналізи залишаються гарними, це означає, що хворобу практично вдалося подолати, її активне вогнище та симптоми відсутні. При цьому пацієнт все одно має регулярно проходити діагностику протягом свого життя.

Читайте також: Вона унікальна: Міка Ньютон заступилася за Loreen після скандалу з плагіатом на "Євробаченні".

"Щоразу, коли я тут, я стаю такою емоційною, багато прокручую у своїй голові. Але ж як цікаво: ми маємо приходити сюди через п'ять років, щоб переконатися, що ми в порядку, і це нагадування, що ми подолали", - продовжила співачка.

Міка Ньютон зізналася, що їй важко бачити людей на інвалідних візках, наляканих та страждаючих. "Нам так пощастило жити це життя, незважаючи на те, яким важким воно буває", - вважає артистка.

Міка Ньютон під час лікування раку у 2019 році. Фото: instagram.com/mikanewton/

Раніше Міка Ньютон розповідала, що рак яєчника проявився у неї слабкістю, втомою, сонливістю, сильним здуттям живота. На УЗД обстеженні лікарі виявили кісту, аналіз гістології показав її злоякісну природу.

Співачка лікувала рак протягом року. Вона перенесла кілька операцій, лікарі видалили уражений яєчник. Після одужання Міка Ньютон заявила, що мріє народити дитину від свого чоловіка Кріса Сааведри.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу