Лайм

Ще не звикла до ракет: співачка KOLA пояснила, чому не повертається в Україну

Під час війни артистка живе та займається творчістю за кордоном

Українська співачка KOLA, чия пісня "Біля серця" стала однією з найкращих, випущених за час війни, розповіла, чому не повертається в Україну. На початку російського вторгнення артистка поїхала до мами в Іспанію, звідки пише свої хіти.

В інтерв'ю "Неймовірній правді про зірок" виконавиця зізналася, що останні півтора роки живе за кордоном і лише час від часу приїжджає в Україну на концерти та благодійні заходи. KOLA пояснила, чому обирає жити в Іспанії, а не повертатися додому.

Фото: instagram.com/kola__official

"Це рішення було прийнято моєю сім'єю. Тому що зараз так для нас усіх краще, - сказала співачка. - Завжди коли я приїжджаю [в Україну] і звучить сигнал повітряної тривоги... Це дуже голосно і ти такий о третій ночі прокидаєшся, воно так бахкало. Кажу як є: Мені страшно, я не звикла ще до вибухів, я не звикла до ракет".

KOLA зазначила, що коли вона знаходиться за кордоном, вона може зосередитися і створити пісню.

"Кожен на своєму фронті. Я маю створювати якісну музику і щоб я не була налякана. Якщо у мене є така можливість, мама вже давно живе в Іспанії, то чому ні", - додала артистка.

Читайте також: Діалог між фронтом і тилом: Павло Вишебаба та KOLA зворушили українців піснею-віршом "Доньці".

Фото: instagram.com/kola__official

KOLA (справжнє ім'я – Анастасія Прудіус) – українська співачка, авторка та виконавиця власних пісень. Дівчина, яку називають володаркою філігранного голосу, кілька років намагалася потрапити на велику сцену, але популярною стала лише під час повномасштабної війни.

Талановита дівчина з Харкова була учасницею шоу "Х-фактор", двічі брала участь у вокальному проекті "Голос країни", пробувала свої сили у національному відборі на "Євробачення-2017", чотири сезони була голосом танцювального шоу "Танці з зірками".

У 2022 році її кліп на пісню "Чи разом?" зібрав понад 5 млн переглядів та потрапив у тренди YouTube та впевнено тримав друге місце влітку у чарті топ-100 Apple Music в Україні. Нині трек з 8,1 млн переглядів знаходиться у списку найкращих кліпів.

Не менш популярна пісня KOLA "Біля серця" - вона увійшла до топ-12 треків, які стали найпопулярнішими та найзнаковішими для українців у період війни за версією музичної премії Yuna. Також співачка випускала пісні у співавторстві з MamaRika та Святославом Вакарчуком.

Раніше дружина Андрія Бєднякова Настя Коротка розповіла, чому не повертається в Україну.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні