Лайм

Не бачились півроку: Наталка Карпа показала зворушливу зустріч доньки з татом-військовим

Відео розчулило людей до сліз

Хоча Наталка Карпа та її чоловік Євген Тєрєхов під час війни поставили стосунки на паузу, їх об'єднує турбота про трирічну дочку Златe. D Instagram українська співачка показала, як дівчинка зустрілася зі своїм татом-військом після 6 місяців розлуки.

"Півроку вони не бачилися. Спілкувалися по телефону, бачилися по фейстайму, передавали подарунки через пошту. Але живе спілкування нічого не замінить! - написала Карпа. - Напевно, зайвим буде говорити, що таке тато для донечки".

На відео Наталка Карпа зняла, як кличе Злату в коридор з ігрової кімнати в садочку. "Дивися, кого я до тебе привела", - каже вона. Схвильована дитина вибігла до батька і міцно його обняла.


Переглянути цей допис до Instagram

Наталка КАРПА (@natalkakarpa)

"Минулого разу ми теж забирали разом Злату з садочка, але зараз це вже дівчинка, яка сама вміє одягатися, вчить довгі вірші і розуміє, що тато на війні. Тому це ніби все по-новому! - пише співачка. - Ці емоції просто безцінні".

Читайте також: Нарешті разом: Наталка Денисенко показала довгоочікувану зустріч із чоловіком-військовим.

Відео зустрічі дочки і тата-військового зворушило користувачів мережі. "До сліз", - написала Світлана Тарабарова, яка нещодавно стала мамою втретє. "Це так мило, щемливо і зворушливо", - пишуть у коментарях. - "Чому наші діти повинні через це проходити? Нехай Господь оберігає".

Фото: instagram.com/jackiboy2806 / instagram.com/natalkakarpa/

Нагадаємо, що раніше Наталка Карпа розповіла про кризу у стосунках із чоловіком.

"У нас були непрості моменти перед війною. Війна дала нам час, щоб ми для себе щось зрозуміли, чи не зрозуміли. А час покаже. Людина сама приходить у цей світ і сама йде з цього світу. Тому, Карпа, розслабся. Самотність - це таке, - говорила вона. - Зараз усе стоїть на паузі, бо в країні війна. Ми почекаємо. Ми мудрі люди. Я вірю, що ми розберемося з усім цим по-доброму, по-мудрому. Я знаю одне, що я хочу бути щасливою жінкою. Я цього заслуговую".

Раніше Ксенія Мішина зізналася, що до 7 років син Платон жив із її батьками, доки вона будувала кар'єру.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували