Лайм

Олена Зеленська у смарагдовій блузі відвідала відкриття дитячої зони на вокзалі у Києві

Перша леді обрала стильний сучасний образ

Після столичної виставки мистецьких робіт "Ти як?" Олена Зеленська взяла участь у відкритті найбільшої у країні дитячої зони на центральному вокзалі Києва. Iron Land пристосований для зручного перебування батьків із дітьми.

"Зазвичай вокзали асоціюються в дитини з подорожами, пригодами, новими враженнями. Але рік російського нападу сформував у сучасного покоління дітей іншу асоціацію – з евакуацією, вимушеним від’їздом, розлукою. Мрію про день, коли кожен вокзал країни стане виключно місцем радісних повернень і радісних очікувань, даруватиме лише радісні передчуття подорожей", - зазначила перша леді в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Iron Land - це нова точка "Спільно" - проекту ЮНІСЕФ та "Укрзалізниці". Простір має спортивно-ігрові зони, футбольний куточок, бібліотеку, музей науки з цікавими залізничними експонатами та кабінки для мам для грудного вигодовування.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України наголосила на важливості безбар'єрності, оскільки, за її словами, саме так має відбудовуватися країна.

"Після пережитого на війні і в дітей, і в дорослих потреб побільшає. І найперша з них – потреба в зручному, безстресовому житті. Не лише вокзали – увесь простір країни прагнемо зробити зручним і людино- й дитиноцентричним, щоб у наших дітей, які пережили стільки важких митей, з’явилися нарешті миті втіхи та радості", - наголосила Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте також: Олена Зеленська у смугастому костюмі та модних лоферах побувала у Борисполі: фото.

Окрім першої леді у заході взяли участь віце-прем'єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков, міністр освіти і науки Оксен Лісовий, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін та голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для нового виходу у світ Олена Зеленська обрала сучасний образ: легку блузу смарагдового кольору та коричневі звужені штани. Доповненням стильного ансамблю стали класичні туфлі-човники чорного кольору.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


Минулого місяця перша леді України разом із королевою Нідерландів запустила україномовний аудіогід в амстердамському Rijksmuseum.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"