Лайм

Олена Зеленська у вишитій блузі і модних завужених штанах відвідала виставку: фото

Перша леді обрала стильний образ

Після робочої поїздки до Борисполя Олена Зеленська відвідала у Києві виставку мистецьких робіт "Ти як?" - про досвід емоційних переживань українців під час війни.

Виставка відкрилася в Українському домі 1 червня і буде доступна для відвідувачів до 25 червня. На п'яти поверхах центру представлено 500 робіт, створених після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, від понад 100 сучасних українських художників. Усі об'єкти відтворюють 2022 рік – рік, який назавжди змінив життя українців.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Відвідала сьогодні виставку мистецьких робіт "Ти як?" і щиро раджу побачити її на власні очі всім киянам та гостям міста, адже проєкт триватиме до 25 червня. Щоб через мистецтво спробувати знайти свою відповідь: і про майбутнє країни, і про власне відчуття цієї війни", - написала перша леді у своєму Telegram-каналі.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Читайте також: Олена Зеленська разом із королевою Нідерландів взяла участь у заході в Амстердамі: фото.

Перша леді зазначила, що сьогодні українці продовжують із турботою та увагою питати "Ти як?" у рідних та близьких. Цим питанням також задається та шукає відповіді мистецтво.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Наше мистецтво і наша культура - наша підтримка. Щось важливе вони говорять нам про нас, бо навіть серед війни українці стали частіше відвідувати музеї та театри. Згідно з опитуванням КМІС (Київського міжнародного інституту соціології), в лютому 2023 року 60% респондентів відвідали принаймні один культурний захід (проти 50% до війни)", - зазначила дружина президента.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Для нового виходу Олена Зеленська обрала сучасний образ: укорочені завужені штани чорного кольору та білу блузку, декоровану вишитим орнаментом. Стильним доповненням стали лофери – наймодніше взуття 2023 року.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Минулого місяця Олена Зеленська провела зустріч із лауреаткою Нобелівської премії миру 2018 року, іракською правозахисницею Надією Мурад.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі