Лайм

Готовий прийняти всіх: співак Aryan King надасть прихисток постраждалим на Херсонщині тваринам

Українські артисти – люди з великим серцем

Внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС постраждали не лише люди, а й тварини. Рятувальники та мешканці Херсонської області буквально на руках виносять пухнастих друзів із води, адже кожне життя безцінне. До порятунку чотирилапих від загибелі приєднався співак Aryan King, який запропонував розмістити постраждалих хвостиків у своїй оселі.

На особистій сторінці в Instagram музикант опублікував допис, в якому розповів, що має під Києвом будинок, площею 500 квадратних метрів, де він готовий прийняти всіх тварин. Окрім цього, він оплатить їхнє харчування, гігієну та умови проживання. "Мені дуже важливо врятувати цих тварин від утоплення та смерті", - наголосив Aryan King.

Фото: instagram.com/aryanking

Музикант закликав українців допомогти йому з евакуацією тварин, і залишив під дописом свої контакти.

"Я закликаю всіх, хто може допомогти, привезти цих тварин до Києва та врятувати їх від загибелі. Кожне життя цінне, і разом ми можемо зробити все можливе, щоб допомогти цим беззахисним створінням", - наголосив співак.

Фото: instagram.com/aryanking

Нагадаємо, Росія влаштувала теракт на Каховській ГЕС уранці 6 червня. Підрив росіянами дамби водосховища спровокував затоплення 80 населених пунктів. Наразі евакуація населення продовжується. Рятувальники закликають людей забирати з собою свійських тварин та улюбленців, а якщо це неможливо – не залишати їх у клітках та прив'язаними у вольєрах.

Читайте також: Херсон йде під воду, люди з дерев благають про допомогу: нові фото та відео із затопленого міста.

Aryan King - співак, музичний продюсер та професійний гітарист родом із Мадрида. Він має іспанське, вірменське та перське коріння, але живе і займається творчістю в Україні. У 2019 році випустив свій перший альбом Juliet, а 2020-го написав гімн до Всесвітнього дня біженців для ООН.

Фото: instagram.com/aryanking

Також до порятунку постраждалих на Херсонщині тварин долучився український актор Олексій Суровцев, який вивіз із Ірпеня понад 400 котиків та собачок, а потім відкрив притулок для хвостиків, які через російське вторгнення залишилися без домівки. Зоозахисник поїде на місце трагедії, але йому потрібна допомога небайдужих українців.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олексій Суровцев (@surovtsev.alexei)

Раніше уродженка Херсона Світлана Тарабарова розповіла про ситуацію у рідному місті.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували