Лайм

Мої діти в Україні: Володимир Зеленський відповів, чому не вивіз доньку і сина за кордон

Президент вважає такий варіант несправедливим

Раніше Володимир та Олена Зеленські говорили, що під час повномасштабної війни їхні діти залишаються в Україні. Старшу дочку президентського подружжя звати Олександра, їй 19 років, і після закінчення школи вона вступила до українського вишу. Їхня молодша дитина - 10-річний син Кирило, який, за словами батьків, дуже і змінився після 24 лютого 2022 року.

Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_officia

Незважаючи на небезпеки, пов'язані з російською агресією, Володимир Зеленський не хоче, щоб його діти виїжджали за кордон. Про це він розповів в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

Читайте також: Мамо, нам треба у підвал: Олена Зеленська розповіла, як живе з дітьми під час війни.

"Мої діти в Україні. Моєму синові 10 років, і він в Україні. Він сьогодні міг би поїхати за кордон, але він не може цього зробити. Тому що в голові у мене чи моєї дружини навіть уявлення немає - хтось відправляє свою дитину воюватимуть на фронт, а наші діти будуть десь на морі за кордоном. Це буде нечесно та несправедливо", - сказав він.

При цьому Зеленський не уточнив, чи живуть їхні діти у Києві, чи іншому, більш спокійному з точки зору частоти обстрілів місті.

Раніше Олена Зеленська розповіла, як її налякало бажання сина стати солдатом.

"Я дуже сподіваюся, що коли Кирилу виповниться 18 років, ми вже багато років житимемо у вільній і мирній країні, - сказала дружина президента в інтерв'ю The Economist. - Найстрашніше, що він усім каже, що хоче бути солдатом".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil