Лайм

В черзі не в першій десятці: дружина Тимура Мірошниченка розповіла про труднощі з усиновленням дитини

Жінка звернулася до підписників із проханням

Український ведучий Тимур Мірошниченко та його обраниця Інна у період повномасштабної війни прийняли рішення усиновити дитину, проте зробити це виявилося не так просто. Дружина шоумена у соцмережах розповіла, з якими складнощами їм довелося зіштовхнутися у процесі.

У Instagram-stories Інна поділилася, що їм нарешті вдалося стати кандидатами на усиновлення, однак це ще нічого не обіцяє. За словами жінки, під час спілкування зі службами у справах дітей, зірковій парі пояснили, що "наразі дітей немає".

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Друзі, ми нарешті офіційно стали кандидатами в усиновлювачі. Рівно півроку життя… Але! Як ми і очікували, "дітей немає". В нашій службі ми в черзі навіть не в першій десятці. Я обдзвонила всі обласні служби України. Всюди (де взяли слухавку), відповідь одна – "дітей немає", - зазначила Інна.

Читайте також: Тимура Мірошниченка на польському кордоні оштрафували на 65 тисяч гривень: що порушив ведучий.

Далі дружина ведучого звернулася до волонтерів у дитячій лікарні і дитбудинках із проханням повідомити їхній родині, якщо вони знають дитину, яка зараз в пошуках сім’ї. Вона уточнила, що їй та Тимуру дозволили стати батьками для дитини віком до 4-х років.

"Нам дозволено усиновити дитину віком до чотирьох років. Важливо! У дитини має бути статус для всиновлення. Опіка не підходить, у нас немає права бути опікунами, - лише усиновлення", - додала Інна.

Інна та Тимур МірошниченкиФото: instagram.com/_inna_mi_

"Ми дуже хочемо у ці важкі часи подарувати щасливе життя і любов щонайменше одній дитині", - резюмувала Мірошниченко.

Нагадаємо, Тимур і Інна кілька місяців поспіль проходили навчання у школі усиновителів, аби в майбутньому у них була можливість забрати дитину до своєї родини. За словами обраниці ведучого, вони обоє прагнуть стати хорошими батьками для хлопчика чи дівчинки, які через війну залишилися без батьків. Пара виховує двох власних дітей - 3-річного сина Марка і 5-річну дочку Мію.

Мірошниченки з сином та донькоюФото: instagram.com/_inna_mi_

Тимур Мірошниченко - український коментатор, ведучий телеканалу UA: Перший, UA: Культура ведучий телепередачі "Зірковий шлях" та телепередачі "Твій день". Лауреат премії "Celebrity Awards 2020" в номінації "Телеведучий року". З 2018 року у шлюбі з Інною Рудник, яка за спеціальністю є адвокатом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме