Лайм

Світлана Лобода надасть квартиру в Києві багатодітній родині з затопленої росіянами Херсонщини

Співачка підтримала постраждалих внаслідок трагедії

Світлана Лобода, чий концерт у Києві скасували після скандалу в соцмережах, долучилась до допомоги постраждалим внаслідок теракту на Каховській ГЕС. Співачка надала фінансову підтримку, а також запропонувала свою столичну квартиру сім'ї, яка втратила домівку через росіян.

"Трагедія на Новокаховскій ГЕС це - катастрофа рівня Чорнобильської АЕС і весь світ мовчить! Я знаю, що в цій біді Україна має сама зробити все, щоб допомогти нашим громадянам і зберегти те, що ще можна зберегти", - наголосила артистка в Instagram.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Лобода заявила, що вона та її команда перерахувала 100 тисяч гривень благодійній організації "Клуб Добродіїв", яка зараз допомагає дітям та сім'ям із затопленої росіянами Херсонщини.

"Також я хочу надати квартиру в Києві для проживання багатодітній сім’ї, чий рідний дім, а з ним надії і мрії, потопила Росія", - додала співачка.

Читайте також: Готовий прийняти всіх: співак Aryan King надасть прихисток постраждалим на Херсонщині тваринам.

Світлана Лобода також висловила своє захоплення українцями, які вирушають до Херсона рятувати людей та тварин. "Гордість за них", - сказала вона.

"Ключова роль кожного з нас зараз - зібрати докупи всі свої сили, об’єднатися, допомагати і ніколи, ніколи не залишатися байдужими. Я прошу вас вірити, підтримувати одне одного і ніколи не втрачати впевненість в тому, що справедливості - бути. Російський режим обов‘язково буде покараний за руйнування країни, яка годувала цілий світ", - підсумувала артистка.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від LOBODA (@lobodaofficial)


Нагадаємо, Росія влаштувала теракт на Каховській ГЕС уранці 6 червня. Підрив росіянами греблі водосховища спровокував затоплення 80 населених пунктів. В окупованих Олешках є перші загиблі. Окупанти не дають людям евакуюватися, відбираючи човни.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників